Merhaba arkadaşlar lutfen ciddi alıcılar yorum yazsınlar.Ben size biraz siteden bahsetmek istiyorum.Oncelikle siteyi alan hicbir şekilde zarara girmez.Olusu para eder.Cunku domain adını rahatlıkla ciddi bir reklam şirketine satabilirsiniz. http://adwhose.com/ alan adı cok guzeldir.Arkadaşlar tek domain değil aynı zamanda hostta dahildir.
DOMAİN: http://adwhose.com (GODADDY)
HOST OZELLİKLERİ: (alyasoft.net.tr /Cok iyi bir destek ve hizmet'e sahip.2 yıldır tercih ettiğim firma/) Limitli WWH (Plesk) - Small - ASP.NET yalnız birde arkadaşlar PHP desteği de var.Yani siteye php ve asp yazılımı istediklerinizi kurabiliyorsunuz.1GB ALAN,10 GB TRAFİK Limitsiz E-POSTA,SUBDOMAİN,VERİTABANI
SİTE OZELLİKLERİ: Sitede link değişim ve banner değişim ağı kuruludur.Siteye ozel 5 adet banner vardır.Grafikler felan hepsi adwhose.com a ozel olarak yapılmış bannerler var.Kolay admin yonetim paneline sahiptir.Alan kişiye PSD ve tum dosyalar verilecektir.Admin yonetim paneli şifreleri felan hepsi verilecektir.
SATIŞ SEBEBİM: Arkadaşlar Makine muh. kazandım.Allahın izniyle yarın birgun konyaya gideceğim.Kendi blogum var zaten.Bu kadar siteyi yonetemeyeceğimi duşunuyorum.E birde oğrenciyim.Az cok para olarakta yardım olmuş olur.Aslında siteyi geliştirmek isterdim ama işte şimdi bu kadar şeyi yonetemeyeceğimi duşunuyorum.Blog ustune başka sitelerimde var.Felan filan.
FİYAT: Zaten hostu domaini gordunuz.Ozellikler gayet guzel.Tek domaini satsanız ciddi bir reklam şirketi yuksek fiyata alır.Acık arttırma ile satıyorum.
FİYAT: 40 TL
EN DUŞUK ARTTIRMA: 10 TL
Aklımdaki fiyata gelmezse satış sağlanamayabilir.
Konu MULTİDİR.Farklı FORUMLARDAN farklı fiyatlar geldikce bilgilendirme yapacağım.
Websitesi icin istenen en duşuk fiyat: 40 TL
Websitesinin acılış tarihi: 30.07.2013
Kategori, sitenin iceriği nedir: Dizin,Toplist
Gunluk hit sayısı, kaynak link: 100 tekil
Site tum iceriği birlikte mi satılık, Evet
sınırlama var ise neler: YOK
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: 30.07.2014