Websitesinin acılış tarihi :Aşağıda istatistikleri mevcut
Kategori, sitenin iceriği nedir :Film izleme sitesi
Gunluk hit sayısı, kaynak link :Google analytic kaynaklı resim aşağıda var.
Site tum iceriği birlikte mi satılık, Evet
Hosting dahil midir :Biraz idare edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı :yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı :yok
Sitede yer alan
Yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi :ayesoft teması vebotu var icinde
Yazılım Lisans sonlanma zamanı :yok
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb :yok
Evet arkadaşlar hem tahmin sitem hem dizi sitem beni fazla yormaya başladı ve fazla olan sitelerimi elden cıkarıyorum. Fakat bu site benim icin cok onemli aslında bu sezon elimde tutup dahada hitlendirmeyi duşunuyordum bugune kadar kelime bazlı calıştım ve başarısını aşağıda goreceksiniz. Hitlerde artık 150 leri bulmaya başladı ki ilgilenirseniz cok cok fazla artacaktır. Dediğim gibi benim fazla vaktim yok alana cok getirisi olacak bir site satıyorum. İşte veriler. İstediğim fiyatta biraz pazarlık payı vardır. Ama ciddi film sitesi yapıcam ve uğraşıcam diyorsanız tam sizlik bu site alın hazır kelimelerde aramalarda da yukardayken ucurun siteyi.
Pagerank: Bulunmuyor
Alexa Dunya: 1.363.178
Alexa Ulke: 24.337
Alexa Backlink: 10
Google İndeks: 7.760
Google Gorsel: 1.670
Google Backlink: 0
Yandex İndeks: 1.198
Bing İndeks: 0
Sayfa Hız Skoru: 73
Host: 94.73.151.150
İndeks Boyutu: 77.34 KB
Son İndeks: Bulunmuyor
Domain Yaşı: 5 ay 15 gun
Dmoz Kaydı: Bulunmuyor
http://SeoSta.net
Kelime dokumu Google site araclarından

Tekil sayısı artmaya devam edecektir.

Aramaların nerdeyse tamamı google dan

Arama kelimeleri zaten sitenin en yuksek olduğu kelimeler

Dediğim gibi ciddi film sitesi yapıcam diyenler hic bir şeyle uğraşmayıp sadece ozgun icerik kullanarak bu siteyi ucurabilirler. Bu arada sitenin facebook ve twitter hesaplarını da alan kişiye hediye edeceğim... Filmlerde bot kullanma yuzdem %10 dur ilk zamanlarında kullandım ama son donem hitteki artışa da bakarsanız bot kullanmadım. Acil satılırsa cok işimi gorecek. Şimdiden alana hayırlı olsun. Satıştaki diğer haber sitemle birlikte ortalama bir fiyata da gelebiliriz.