Verilen teklifler duşunulen rakamdan cok aşağıda olduğu icin şimdilik site satışından vazgecilmiştir. İlgilendiğiniz icin teşekkur ederiz.

Yeni Makale Yonetimi

İstenen minimum fiyat: -
Sitenin acılış tarihi: Ocak 2008
Kategori, sitenin iceriği nedir: makale, bilgi, msn, resim
Gunluk hit sayısı, kaynak link: şuan 3 bin uzerinde. kaynak Gostats ancak giriş şifreli. Site satış durumu olursa şifre veririm ve bakabilirler. Resimde ekleyebilirim. son 2 gundur 3500 ustu ziyaretci.
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tum iceriği ile birlikte. İceriğin %95 i ozgun.
Hosting dahilmidir: dahil, 9-10 ay daha var bitmesine
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: lisanslı bir şey yok
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hicbir sorun yok

Site adresi: www.yenimakale.com
Satma nedeni (opsiyonel): 5 para etmez insanlarla iş yapmak zorunda olmam.
PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR3 işte, isteyen istediği yerden baksın.
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): Dunyada 222 bin, Turkiye'de 3500
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): gecen ay 60, bu ay 80 dolar civarı
Uyesi varsa uye sayısı (opsiyonel): anasayfa 400 civarı, forum 750
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 30 gun

Site satışı aynı anda birkac sitede yapılmaktadır. Bana gelen mailler ve ucretleri buradan paylaşacağım. Onlara gore fiyat verebilirsiniz ya da vermeyebilirsiniz.

Diğer eklemek istediklerim:

Arkadaşlar sitenin hicbir sorunu yok. Sitenin eklemek istediğim diğer ozelliklerini aşağıda vereceğim. Herkesten sadece tek bir fiyat rica ediyorum. Verebileceğiniz tutarı yazıp bana mail ile ulaştırabilirsiniz. [email protected]

* Sitenin satış nedeni: 5 para etmez insanların karşıma cıkması...

Sitenin ozellikleri:

* Sitenin forum bolumune şuan uye olunamıyor. Sunucu kaynaklı olduğunu duşunuyoruz ama adam ben cozemiyorum diyor (Phpbb3 forum varsa ben cozerim diyen parası neyse vermeye hazırım.)

* İkinci bir olumsuzluk sitenin asp ve forum bolumunun php olması. Hosting firmalarınızı kısıtlıyor.

* Olumlu yonlerine gececek olursak. Link değişimi ve ceşitli sitelere link verme gibi işlemler yapmadan doğal olarak sitenin pr değeri 3. İlk pr değeri 2 idi.

* DMOZ başvurusu henuz yapılmadı. Eksik sayfalarımız vardı. Ancak şuan yapılabilir durumda ve site iceriği ozgun olduğundan dolayı cok buyuk ihtimalle kabul edilecektir.

* Sitenin %95'i ozgun iceriktir. Girip istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Ozgun olmayan kısım ise haberlerin coğudur. Onlarda kaynak belirtilerek verilmiştir.

* Siteye ne başlık acarsanız acın ziyaretci gelir. Hicbir şupheniz olmasın.

* Google site altı bağlantıları bu aralar sık sık değişiyor ama 6-7-8 tane site altı bağlantısı cıkıyor. Şuan 8 tane var. Bu da kalitenin bir gostergesi.

* Alan adında bulunan "Yeni" kelimesi siteye cok buyuk avantaj sağlıyor. Makale kelimesi aramasında ilk sayfa.

* 6 aylık site. İnternethaber, Kenthaber, Haber5 gibi sitelerin haber aldığı ama zahmet edipte kaynak gostermedikleri bir site.

* İcinde yok yok denecek turden bir site. Makale, Forum, Resim, Anket, Haber, Google sıralaması oğrenme... Neyse saymıyorum gerisini.

* Google reklamlarıyla dolu olmamasına rağmen az reklam ile 6 ayda iyi bir getirisi var diye duşunuyorum.

* Siteye makale gonderen yazarlarımız var. Kendileri buldular siteyi beğendiler ve ozgun makalelerini paylaşıyorlar. Site el değiştirdiğinde devam ederler mi kimseye soz veremem. Konuşursunuz, orası size kalmış.

* Site scripti orijinal. Hicbir yerde bulamazsınız. Hem forum ziyaretci cekiyor, hem anasayfadaki makaleler hemde resimler. Cok fazla icerik olmamasına rağmen mevcut iceriğinden cok fazla ziyaretci cektiğini duşunuyorum.

* Site bir ayda rahat 10 bin ziyaretci ceker. Bizim yaptığımız kaliteden taviz vermemekti. Kaliteden taviz versek 6 ayda 3 bin ziyaretci değil rahat 10 bin uzeri ziyaretci olurdu. Zaten okullar acılınca 5 bin ziyaretciyi gecer. Hatta daha da fazlasını bekliyoruz. Bu ziyaretciler de surekliliği olan ziyaretciler.

* Anneler gununun uzerinden o kadar zaman gecti, şu tane cok onemli anneler gunu makalesi google aramasında hala ilk sayfada. Ki gelecek anneler gununde biraz geliştirilse o makaleler anneler gunune doğru ve anneler gununde 10 bin uzeri ziyaretci ceker. Hemde sadece o makaleler.

* Sitenin satılık bir durumu olmadan bile "sitenizi satmayı duşunuyor musunuz? fiyatı nedir" şeklinde e-posta gonderen oldu. Ben duşunmediğimi soyleyerek red ettim. O kişinin teklif ettiği fiyat 1000 ytl. Lutfen eder veya etmezini tartışmayın. Ben o fiyata asla satmayacağımı soyledim. Ben size karşı durust davranarak her şeyi acıklıyorum. Sizde sitenin o fiyat etmeyeceğini duşunuyorsanız bunu iyi bir şekilde acıklayın.

* Siteyi burada en yuksek fiyatı verecek olan kişiye satacağımı soylemiyorum. Ancak oyle 5 para etmez insanlarla karşılaşıyorumki, satayım bitsin bu cile der gibi bir gidip bir geliyorum.

Varsa teklif vermek isteyen yazsın gondersin arkadaşlar. Her turlu sorunuzu sorabilirsiniz. Hepsini cevaplarım. Satıp satmama konusunda gidip geldiğimi belirttim size. Varsa en az sorunu yaşayacağım bir hosting firması satmaktan vazgecerim mesela. Birde şu forum uyelik sorununu cozerim diyen varsa yine satmaktan vazgecerim. Hatta sorunu cozebilecek olana, sorunun nedenini soyleyip sorunu cozmemize yardımcı olana ben bile para veririm. 3 hafta bir uyelik sorununa care bulunmaz mı ya.

Neyse, her turlu goruşunuze acığım. Mail yoluyla da paylaşabilirsiniz, buradan da paylaşabilirsiniz.