Site Adı: http://www.vatan.biz
Domain Nerede?: isimtescil.net
Site yaşı: 6 ay
Ban var mı?: yok
Sitede Verilen Hizmet: Genel Haber bloğu ve Sohbet sitesi
Sitedeki kullanılan Sistem: Wordpress ve Sohbet Appleti
Gunluk Tekil: 50-100 bazı gunler aşıyor.
Pagerank: Henuz guncelleme gormedi ilk guncellemede pagerank değeri alacaktır. Beklenti en az pagerank 3 olacaktır. ( ozgun icerik, makalelere ve sabit hitine dayanarak soyluyorum. )
Alexa: Dunya 1.3 M Turkiye 22k
Google index: 5k
Yandex index: 300 ( yandex uzerinde kelimelerinde 1.sayfadadır. )
Site iceriği tamamen mi verilecek?: Evet
Host ve Facebook Sayfası Dahil mi?: Host bir sure idare ederim, facebook sayfası dahil. RSS Ayarları yapıldı eklenen haberler otomatik olarak sosyal medya'da paylaşılıyor.
Site icin yapılan calışmalar: Site tamamen ozgun olmakla birlikte, ceşitli alanlarda makaleler yazıldı. Seo calışması yapıldı ve google uzerinde kelimeleri kasıldı. Vatan, Vatan Haberleri, gibi kelimelerde ilk 10 icersinde haber ile ilgili bir cok aranmada da site yer almaktadır. Sohbet kelimelerine ornek vermek gerekirse istanbul sohbet odaları kelimesinde 1. sayfada,Online chat sohbet kelimelerinde 3. sayfada, online sohbet odaları, kelimelerinde 4. sayfada, Online Sohbet, kelimesinde 6. sayfada. Trakya Sohbet, 1. sayfada. gibi Sohbet ile ilgili bir cok bolge, il ve keyword aranmalarda sıralamadadır. İlgilenen arkadaşlar kendileri diğer aranmalarına bakabilir, ben bu kadarına bakabildim.
Anlaşma Sağlandığında: Alacak kişiye site icin yazılan makalelerin listesi, site icin yapılan seo calışması raporu ve hitli pagerank değeri taşıyan sitelerden alınan linklerin listesi verilecektir.
Not: Herşey acıkca belirtilmiştir arkadaşlar. İlgilenen kişiler, oncelikle kendileri bakıp araştırsınlar ardından niyetleri almak ise ulaşsınlar boş yere birbirimizin zamanını almayalım.
İstenen Fiyat: Minumum 200 TL'dir.
Odeme: Denizbank ve PTT ile kabul ediyorum. ( paypal kabul etmiyorum. )
iletişim: 0554 476 44 58
Satılık Haber Sitesi www.Vatan.biz
Site Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Satılık Haber Sitesi www.Vatan.biz