Merhaba arkadaşlar boyle bir şey hic başıma gelmemişti. Gorev yoneticisi aktif değil, regedit calışmıyor, bilgisayarımda .exe uzantılı dosyaların hepsi hasar gordu. Bu virus autorun.inf değil. Bilgisayarın performansı duştu. Avast kullanıcısıydım bilgisayarı acar acmaz virus programı kapanıyor. Yeni virus programı yuklemek istediğimde hata veriyor. Bilgiayar durup dururken restart atıyor. Ayrıca bu virus usb flash belleğimden bulaştı. Virus salgın hastalık gibi yayılıyor. Dracula Virus Temizleyiciyi ve ComboFix i denedim. Combofixi kullanınca sorunlar duzeldi fakat bilgisayara restart atınca yin eski haline dondu. Guvenli modu acmaya calıştım. Acılırken bir .dll hatası veriyor ve makine restart atıyor. İnternette uzun bir araştırma yaptım cozumlerin hic birisi bu durumu değiştirmedi. Hepsi gecici cozumler. Bilgisayar anında eski haline geri donuyor. Eğer bir cozumunuz yokda bari flash belleği kurtarmama yardımcı olun flash belleği nasıl temizliycem sıfırlıycam en azından onu soyleyin. Bu arada flash belleği bicimlendir diyip temizleyemiyorum. Alternatif lazım. Sinir krizi geciriyorum Şuan

Arkadaşlar bana kullanmam gereken programı upload edip yollarsanız cok sevinirim bu arada bu virus win32.Jeefo virusunun biraz daha gelişmişi gibi gozukuyor. Antivirus siteleri vermeyin bilgisayarımdakiki virusten dolayı siteler acılmıyor

Her Yardıma +++Rep

COZUM BULANA REPİMİ ESİRGEMİYCEM

Kucuk Bir katkınız dahi olsa repimi esirgemiycem