Merhaba ilgilenemediğimden oturu portal sitemi satmak istiyorum.

İstenen minimum fiyat: 600 Ytl
Sitenin acılış tarihi: domain 2002 yılında kayıt edildi yalnız acılıp kapanmalar yaşandı ve portal olarak haziran ayı başında acıldı.
Kategori, sitenin iceriği nedir: Portal
Gunluk hit sayısı, kaynak link: Hit her gecen gun artmaktadır google indexlemesi oldukca iyi ve hızlıdır hit icin http://extremetracking.com/open;unique?login=fth3
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: herhangi bir sınırlama yoktur
Hosting dahilmidir: http://www.kb.com.tr/winhost.php adresinden maximum hosting 1 yıllık olarak alınmıştır ve hosting te herhangi bir sorun yaşamadım henuz calışması oldukca iyi 1 yıllık hosting dahildir
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Evet dahildir
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Doldurulması opsiyonel alanlar

Site adresi: www.Sirincafe.com
Satma nedeni (opsiyonel): Askerde oldugum icin ilgilenemiyorum ve paraya ihtiyacımın oluşu
PR değeri varsa linki (opsiyonel): eski pr değeri 4 tu kapalı oldugundan herhangi bir pr değeri yoktur yeni acıdı ama en az gene 3-4 olacaktır
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): bilgim yok
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Aylık getirisi icin birşey diyemiyorum ama adsensede tık basına 0.2 ile 0.27 arasında goruyorum
Uyesi varsa uye sayısı (opsiyonel):yok
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel):belirsiz

Merhaba daha once yaptırdıgım ve gelişmekte olan sitemi satmak istiyorum askerde oldugumdan ilgilenemiyorum.
ilgilenildiği taktirde iyi yerlere geleceğine inandıgım bir sitedir domain 2002 yılına kayıtlı ve 2009 yılında sona erecektir domain niobeweb.net te kayıtlıdır.
sistemde video - program - şarkı sozu botları mevcuttur.
video botu : proxy ile calışmaktadır. Video sayfasında kendine ozel player mevcuttur. Videolar ve resimler proxy ile calışmaktadır.
program botu: inndir.com dan cekmektedir.
şarkı sozu botu : arşivi oldukca buyuk bir adresten cekmektedir adresi alacak olan olursa o arkadaşa soyleyeceğim
Sistem asp dir ve kullanımı oldukca kolay bir kontrol paneli mevcuttur.
Adsense den en yuksek tık basına 0.27 en az 0.2 gordum yerleşimleri ayarlandıgında ve ilgilenildiğinde guzel kazanclar sağlayabilir.
Site acıldığından beri hic bir yerden henuz link almadım bir kac dizine eklemeye calıştım ama askeriyede olduğumdan ilgilenemiyorum.
indexli sayfa sayısı : 14.000 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site:sirincafe.com&meta= iyi bir kac link alarak veya link değişimi yaparak daha iyi yerlere gelebilir ve daha hızlı indexlenebilir.

Script Ozellikleri:
Full Seoludur ( Sef , Etiketler , Hersayfaya Ozel Meta Taglar )
Sayfalar tamamiyle yonetim kontrolu altındadır.
Tum Sayfalar icin Vt'den Ceken Tek Bi Sitemap
Gelişmiş Reklam Yonetim Secenekleri
Geniş İstatistik Bilgileri
Videolar İcin Ozel Proxy
Videolar Flashında sitenin logosu vs.
Fck Editor Sayesinde Son derece Etkileşimli yazılar.

Daha once bir arkadaşıma actırmıştım konu şimdi kendim acmak istedim ilgilenen olursa
msn adresim : [email protected]
cep numaram : 0534 777 07 28

herkese kolay gelsin.