Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, ustu kapalı bir şekilde cok onemli bir olayın gercekleşeceği imasında bulunduğu bir tweet attı. Buterin’in yazdıkları cok geniş cercevede bir anlam barındırsa da kripto para topluluğu, yazılanları olumsuz şekilde değerlendirdi ve Twitter’da FTX gibi bir şirketin daha iflas edebileceği tweet’leri atıldı.
“Olayları erkenden oğrenen kişiler…” 4.6 milyon takipcili hesabında elde ettiği bilgiyi kendisine ulaşan bazı dedikodular vasıtasıyla oğrendiğini belirten Buterin şunları soyledi:
“Bazı dedikodular vasıtasıyla onemli bir şeyin olacağını duyuyorum. Bazı olayları erkenden oğrenen insanların oluşturduğu elit sosyal cevrem, beni havalı yapıyor. Bunu kabul edin”
Paul Graham’ı mı “trolledi”? Ote yandan Buterin’in sozleri bircokları tarafından yatırımcı Paul Graham ile dalga gecme olarak da goruldu. Graham, şu anda silmiş olduğu tweet’te “En az 10 yıldır tanıdığım ve guvendiğim bir kişi kripto para ekosisteminin kısa sure icinde cokeceğine emin olduğunu soyledi. Elimde net bir bilgi yok ancak kripto yatırımım olsa dikkat ederdim” demişti.
Buterin’in tweet’ine ilk tepki gosterenin de Graham olması, atılan tweet’in dalga gecme maksatlı olma olasılığını yukseltiyor.
Graham, “Ben bu mesajı cool gozukmek icin yazmadım. Bu nasıl bir sacmalık” dedi.
Buterin ayrıca direkt olarak Graham’ı hedef almadığını soyledi ve “Yazdıklarım senin icin değildi ama kendimi şoyle acıklayayım, burada insanların soylentileri yaydığı, bircok kişinin retweet’lediği ve yine bircok insanın bu bilgiler uzerinde ticaret yapmaya başladığı bir ortam var…” dedi.
Vitalik Buterin ne demek istedi? “Cok onemli bir şey olacak”
Kripto Haberleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Vitalik Buterin ne demek istedi? “Cok onemli bir şey olacak”