Site Adresi: www.trendfikirler.com
İstenilen Fiyat: 3000 TL
Sitenin Aylık Getirisi:200-300 TL Arası
Sitenin Kategorisi: Bayilik ve İş Fikirleri Portalı
Gunluk Tekil Hit Sayısı: 500-1000 Arası
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/trendfikirler.com
Satışa Hosting Dahilmi?: Talebinize bağlı
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: wordpress
Ozel Notlar: Web sitemi domain fiyatına sayılabilecek cok uygun fiyata (acil parası gerektiğinden) satılığa cıkardım. sitem tertemizdir diyebilirim, herhangi bir olumsuz sicili ve banlanması yoktur. Satın alacak kişi sadece gunde uc beş orjinal icerik girmesi ile sırtını dayayıp adsense raporlarına bakacak ve gunbe gun artan kazancının tadını cıkaracaktır. Sitemi benzer iş yapan sitelerden daha ucuza satma sebebim facepara.com siteme reklam butcesi sağlamak. Son olarak elinizi vicdanınıza koyduğunuzda istediğim fiyat başlı başına şahane sayılabilecek markalaşabilecek onu acık domaininin ucreti diyebilirim. Aylarca emek verip googlede iyi yere getirdiğim sitem yeni alıcısını bekliyor. Hayırlısı olsun...

Site Adresi: www.ticaretpiyasasi.com
İstenilen Fiyat: 7000 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Site yeni acıldı
Sitenin Kategorisi: Emlak-Araba-Firma Rehberi ve Alışveriş Sitesini icinde barındıran kapsamlı bir haber sitesi.
Gunluk Tekil Hit Sayısı: 50-100 Arası
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/ticaretpiyasasi.com
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet- ASP Altyapı

Ozel Notlar: Araba-Emlak-İkinci El Urun ve Firma Rehberi sitelerini icinde barındıran ilerde Adından da anlaşılacağı uzere Turkiyenin Ticaret Piyasası Olmayı Hedefleyen web sitemizi uzerinde durulduğunda en iyi emlak-araba-ikinci el satış sitesi olarak cok iyi paralar kazanabilirsiniz. Mesela araba.com da sadece araba, emlak.net te sadece emlak ve gittigidiyor.com da ağırlıklı olarak urun satışı yapılmaktadır. Ticaretpiyasasi.com da tum bunların hepsi bir arada yapılabilmektedir. Uzun lafın kısası www.ticaretpiyasasi.com sitesini ziyaret edin ve domaini ile neler yapılma potansiyeli olduğunu bi duşunun.Aşağıdaki siteleri de incelemeyi unutmayın, subdomainlerine ayrı ayrı siteler kuruldu hepsi verilecek: Makul Tekliflerinizi Bekliyorum.

www.araba.ticaretpiyasasi.com
www.emlak.ticaretpiyasasi.com
www.firma.ticaretpiyasasi.com
www.alisveris.ticaretpiyasasi.com

PROJEMİ SATMA SEBEBİM: samimi olmak gerekirse www.facepara.com adında bir sitem var ve buna reklam butcesi bulmam lazım. Bunun icin ilerde cok iyi bir noktaya gelebileceğini duşunduğum ticaretpiyasasi.com projemden bile vazgectim. Anlayacağınız en iyi iki projemdir bu ikisi. arasından reklama sermaye gerektiğinden facepara.com u sectim.

Site Adresi: www.goalgo.net
İstenilen Fiyat: 2000 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Site yeni acıldı
Sitenin Kategorisi: Her turlu gelir elde etmeye musait ve değerlendirilebilir bir arkadaşlık sitesi.
Gunluk Tekil Hit Sayısı: 1-100 Arası
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/goalgo.net
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet

www.goalgo.net her turlu gelir elde etmeye musait ve değerlendirilebilir bir arkadaşlık sitesi. com uzantısı şu anda 120 Bin dolardır ve SEDO da şu an satıştadır, inanmayanlar sedo ile iletişime gecsin. Site yeni kuruldu fakat ilerde iyi bir noktaya geldiğinde ilgilenmeye vakit bulamayacağım duşuncesi ile satmaya karar verdim. hostu yeni alındı isteyene hostu ile bir veririm. Adsense geliri olan değerinde bir site ile takas edebilirim. Global domainli bu kalitede bir site kacmaz. Sitey ilgilenebilecek layık birine vermek istiyor ve tekliflerinizi bekliyorum.

Site Adresi: www.sosyalfinans.com
İstenilen Fiyat: 2000 TL
Sitenin Aylık Getirisi:Site yeni acıldı
Sitenin Kategorisi: Sosyal Finans Merkezi İlan Paylaşma Sistemi
Gunluk Tekil Hit Sayısı: 1-100 Arası
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/sosyalfinans.com
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: wordpress
Acıklama: www.sosyalfinans.com her turlu gelir elde etmeye musait ve değerlendirilebilir bir alan adı. Makul tekliflerinizi bekliyorum.

Ozel Notlar: Web sitelerim sorunsuz ve tertemizdir. Lutfen ciddi alıcılar pm atsın.