MERHABALAR ,

KENDİME AİT OLAN 2 ADET TOPLU SMS SİTEM VAR , www.******.com ve www.******.net yaklaşık 2 senedir toplu sms hakkında epey bi yol kat ettim , fakat artık yetişemez oldum . sstemi ilk olarak kurdugumda neredeyse tum adanayı dolaşarak reklamlarımı dağıtım iyi bir muşteri portfoyu elde ettim , sistemi kurma amacım eşime bir iş sahibi yapmaktı , şuan herhangi bir işe girse ortalama 1000 tl alacaktı elin işinde calışacağına kendi işi olmasını istedim ve kurdum gayaette guzel ilerledik ama artık yetişemez olduk , şuan icersinde 100 adet muşteri portfoyu hazır ve bunun 70 i aylık abone sistem hakkında burada genel bir bilgi vermek istemiyorum ciddi duşunen , benim gibi eşine bir iş kurmak isteyen yada kendi işim olsun diyen bir arkadaşa devretmek istiyorum .

gelir konusuna gelince ; gelir olanı aydan aya değişmektedir masrafları cıktıgımız taktirde en olusu 1500 tl - en iyisi aylık net kar 5000 tl kazancınız mevcuttur , şimdi diyeceksiniz sen gerizekalımısın neden satıyorsun , dediğim gibi artık yetişemez oldum , hep iş hep iş bir yere kadar. buyuk bir firmanın tc genelindeki bolge şefleri ile anlaşma sağladım o yuzden devam ettiriyorum sistem hazır ve kullanılır durumda.

fiyat : yaklaşık olarak 30.000 tl duşunuyorum pazarlık sunnettir,

fyata dahil olanlar

server cihazı ,

2 adet domain

muşteri portfoyu

15 adet modem

sms yazılımı

ciddi duşunenlere detaylı bilgi verilecektir.