Site adresi : bedavafilmindir_org
Site icin istenen fiyat (Acık arttırmaysa başlangıc fiyatı): 300 YTL (minimum artış 5 YTL)
Sitenin aylık getirisi: yoğunluktan Reklam koyamadım
Sitenin acılış tarihi: 03 Nisan 2008
Kategori, sitenin iceriği nedir: Sinema ve Dizi
Gunluk hit sayısı, kaynak link: Google Analystic, 1.5K - 1.8K Arası dalgalı ve yukselmekte
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR0
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: -
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -
Acık Arttırma Sonlanma Zamanı : 12 Mayıs Pazartesi

Siteyi 3 nisan'da actım ve alanında en sağlam rakiplerinden backlink satın aldım. Ozenle icerik girdim, Yani tamamen Ozgun iceriktir, Emek sarfettim ve para harcadım. Sitenin hiti gunluk değişiyor ama artıyor surekli. Satma sebebim işlerimin yoğunlaşması.
Site film ve dizi indirme uzerineydi ama linkleri kaldırdım talep edene linklerin bulunduğu yedeği'de veririm.(yabancı dizidekiler duruyo hala)

Şu an 8 kategori ve 390 etiket altında, 180 yazı ve 173 yorum var.
Baya rağbet goren bir site ve film indir, film indirme, dizi indir, filim izle, alt yazı indir, altyazı indir gibi kelimelerde (1 ile 5) sayfa aralığındadır. Ciddi rakiplerinden 3'er aylık backlink lere sahiptir. guncellemeyi yeni gecirdiği icin pr 0'da kaldı o zamanlar google'de backlinkler cıkmıyordu.

Sitede gelecek var istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz zaten, alacak kişiye bazı taktikler vereceğim onları uygular ise kısa zamanda hit'i 5-10k olur. Ben o şekilde yukselttim sadece 212 index ile. Ciddi alıcıya Analystic gorme yetkisi veririm oradan bakabilir hit durumuna. Host sıkıntısı yaşatmam zaten tanıdığın host 2-3 hafta sure tanıyabilirim. Domain godaddy'dedir oradan ucretsiz panelinize gonderilir.

Hit'in %89'u Google tabanlıdır. Geri kalan %9 direk hit'tir (Sitenin takipcileri)
Geri kalan %2 backlinklerden geliyor.

Buda hit istatistiği, bazı duşuşler dalgalanma ve host sorunlarından kaynaklıdır.