ABC SİTE ABC
Gitar Oğrencisi, 2015 yılında kurulmuş muzik ve gitar odaklı icerik paylaşım sitesidir. Ceşitli enstrumanların eğitim dersleri sitemize gun gectikce yuklenmektedir. Sitemizde gitar ağırlıklı bir oğrenci konsepti benimsenip, uygulanmaya calışılmaktadır. Ceşitli videolu ve gorsel eğitim derslerimiz oğrenciler icin basit seviyelerde hazırlanmaktadır.
Gitar Oğrencisi olarak en buyuk amacımız ceşitli enstruman derslerinin karışık şekillerle yayınlanması doğrultusunda oğrencilerin eğitim sıralamasının tamamen farklı olarak gelişmesi ile ortaya cıkan bilgi eksikliğini ortadan kaldırmak. Boylelikle sitemizde dersler sırasına gore duzenlemektedir. Boylece oğrenmek istenilen enstruman'ın sanki kursuna gidiyormuş gibi sırasıyla oğrenilmesi sağlanıyor.
Eğitim derslerimizin coğu videolu olarak yayınlanmaktadır. Bu videolar ceşitli şekillerle youtube'da fenomen olmuş gitar hocalarımızın dersleridir. Fenomen olabilmiş eğitimcilerimizin kaliteli bir anlatım gercekleştirdiğini onayladığımız da veya oğrencilerin olumlu bakış acıları doğrultusunda eğitim derslerinin tum serisini sitemizde yayınlanmaktadır.
Sadece bunlar değil! Gitar Oğrencisi, blog yazıları ile gitar ve diğer enstrumanlar uzerine bircok faydalı paylaşımlar yapıyor. Bunun yanı sıra instagram, facebook ve twitter hesaplarımızda resim ve video paylaşımlarımız da olmaktadır.
Yeni bir muzik! Yeni bir muzik keşfetmek veya ilgi duyduğunuz muzisyenin yeni bir albumunu dinlemek ne hoş değil mi? Gitar Oğrencisi ile son album haberleri ve albumleri takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra Sofar Sounds projesini yakından takip eden Gitar Oğrencisi, Sofar İstanbul - Sofar Ankara haberlerini yakından takip ediyor ve yeni cıkan Sofar şarkılarını sizlerle paylaşıyor.
Gitar Oğrencisi, asıl kurulma amacı olan gitar oğrenciliği uzerine olsa da bir cok enstruman'a yer vermektedir. Ama gitar paylaşımları ile ilgili calışmalarımız daha yoğun bir şekilde devam etmektedir. Gitar dersleri, akor, tab ve cover videoları surekli olarak guncel kalmaktadır. Ustelik gitar incelemeleri, haberler ve roportajları da mevcut. Gitar Oğrencisi'nin en sevilen yayınları ise Etkinlikler! Son etkinlikleri buradan oğrenebilirsiniz.
Gitar Oğrencisi olarak tek bir amacımız var. Bu amac; oğrenirken oğretmek.
Gitar Oğrencisine ulaşmak icin; İletişim - Tum yayınlar icin; Arşiv - Ekibimiz icin; Kunye
Twitter Takipci Siteleri Tanıtan Blogger Sitesi UCUZA SATILIKTIR.
Site Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Twitter Takipci Siteleri Tanıtan Blogger Sitesi UCUZA SATILIKTIR.