Site adresi: pm ile isteyin
Site icin istenen fiyat : Acık Arttırma Başlangıc Fiyatı 350.
En Duşuk Arttırma 20 Ytl
Hemen Al: 500 Ytl
Acık arttırma Bitiş 20 Nisan 2008 Saat. 24.00
Sitenin aylık getirisi: Gunluk 3-4 $ (3'un altına duşmez)
Sitenin acılış tarihi: 2,5 Ay Oldu
Kategori, sitenin iceriği nedir: Yarışma Programları sitesi
Gunluk hit sayısı, kaynak link: Google analitik (Son zamanlarda Analitikte sorun var) 1k tekil in altına duşmedi duşmezde. (%90 Google)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yıllık Domain Pr si 0 Temiz Yerlerden Baclink Kastım Pm de belirtirim yerleri. Az ve Oz Baclink
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum icerik
Hosting dahil midir: 2 Aylık.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet (drupal)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok (1 Tane sorun vardı carkıfelekle ilgili duzelttim)
Siteyi Oylesine actım ama guzel tuttu. Hic zorlamadım siteyi kendi haline bıraktım. Sadece Numara bırakanları sansurledim. yorumlara ilgi buyuk bu aralar kullanıcılarda ozgun yazılar yazmaya başladı
Siteyi ilk actığımda mizah eklemiştim ozgun olmayan onlar var sadece.
10 000+ uyesi vardır ve hepsi Gercektir ARada sahte mailler cıksada 200 u gecmez (mail gonderimlerinde farkediyorum)
Siteyi toplu mail ile guncel tutarsanız hitiniz baya artar. (Sen neden yapmadın dersen hostla sorunlar yaşadım)
Site tum yarışma programları aramalarında en usttedir bir tanesi haric onunda domainli sitesi var.
şansabak başvuru - Google'da Ara
şansabak tv - Google'da Ara
şansabak kayıt - Google'da Ara
varmısın yokmusun kayıt - Google'da Ara (2. sırada değişik aramalarında 1. sırada. yarışmak istiyorum vs şeylerde. programın kendi siteleri yığınla olmasına rağmen)
duello başvuru - Google'da Ara (bunda duello haric her turlu aramada ben cıkıyorum program rağbet gormuyo napiim )
carkıfelek başvuru formu - Google'da Ara
şans yolu başvuru formu - Google'da Ara
kim 1 milyon ister başvuru formu - Google'da Ara (SAdece bunda aşağılardayım yığınla sitesi var cunku)
Diğerleri varsa onlardada arama yapın cıkarım ustte
farlı aramalarıda deneyebilirsiniz
Siteye Gunluk En kotu 100 kişi uye olmakta. Seo Meta felan herşeyi hazır Ozel sayfaların Metaları değişiktir.