Tum iceriği botla youtube'den alınmış SMF kurulu, SEF'li forum satılık.

Duzenli icerik eklemeye başladıktan sonra hiti hızla arttı ama sonra nedense linklerde TR karakter hatası vermeye başladı. O yuzden 2 aya yakındır hic icerik eklemedim. Şu anda da inanılmaz yavaş ve SMF'den hic anlamadığım icin nasıl cozeceğimi bilmiyorum. Asıl satma sebebim de bu.
Forumu ben de başkasından aldığım icin SMF'yi ve botu kuran kişiden de yardım isteyemedim.
İstatistik:
http://extremetracking.com/open;unique?login=youddd

Siteye giriş cok yavaş olduğundan biraz beklemeniz gerekebilir girmek icin. Adres extreme linkinde mevcut.

SMF bot sistemi şoyle;
Siz bir keyword seciyorsunuz ve sitede eklenmesini istediğiniz kategorinin numarasını giriyorsunuz. O keywordla ilgili 100 video istediğiniz kategoriye ekleniyor. Bunu cronla duzenli olarak da yapmak mumkun. (Ama işin icine teknik ayrıntı gireceği icin bunun nasıl yapılacağını ben bilmiyorum)

Diğer detaylar;
Domain 5-6 aylık. Directi'de kayıtlı. Satışa hosting dahil değil. Hic anlamadığım icin taşıma konusunda da teknik destek veremem. Sadece cpanel şifresini ve admin şifresini vereceğim, gerisi size kalmış.
Sitede sponsor kullanmadım. Site icindeki keywordlarda yetişkinlere yonelik kelimeler gectiği icin adsense kullanılamaz. (Ama kesinlikle yetişkin icerik yok. Hepsi youtube'de legal olarak yayınlanan videolar) Onları kaldırırsanız adsense de kullanılır.
Sitedeki TR karakter hatasını gidermek icin hic uğraşmadım. Bu işten de zerre anlamıyorum. Dolayısıyla bunun icin garanti veremiyorum.

Başlangıc fiyatı:
SMF botuyla beraber: 100 YTL (galiba bu botun fiyatı da buydu, hatırlamıyorum şimdi, yani neredeyse ucretsiz veriyor gibiyim)
Botu da başka sitede kullanmayı kesinlikle duşunmuyorum. Zira zaten sahibinden bu sozu vererek almıştım.

Hemen al: Kafamda net fiyat yok. İyi bir fiyat veren ilk kişiye "al, tepe tepe kullan" demeye hazırım. PM ile teklif gonderebilirsiniz. Makul bir şey olursa veririm.
Acık artırma bitiş tarihi: 48 saat sonra.