Evet arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl once buyuk heveslerle yaptığım sitemi satışa cıkartıyorum. Benim icin buyuk bir emeğin karşılığı olan bu siteyi satmak hic de kolay olmayacak. O nedenle gereksiz yorumlar lutfen yapmayın.

İlk once siteyi satış nedenimi acıklamak istiyorum. Normalde boyle bir acıklama yapmayı gerekli gormezdim ancak işin ucunda anadilim.org gibi herkesin gonullu olarak destek verdiği bir site olunca acıklama yapmam gerektiğini duşundum. Siteyi satışa cıkarmamda 2 neden vardır. İlk neden okulumdan dolayı artık yazı girmeye pek vaktimin olmaması. Diğer neden ise yuksek lisans oğrenimim ve dil bilim araştırmalarım icin gerekli parayı temin etmek istememdir. Buradan aldığm para ile kitaplarımı alacağım ve araştırmalarımı rahatlıkla yapacağım. Bu nedenle benim icim rahat. Yine Turkce icin bir şeyler yapmış oluyorum.

Sitenin cok fazla destekcisinin (manevî anlamda) olduğunu hepiniz az cok tahmin edersiniz. Bircoğunuz siteyi zaten daha once duymuştur. Google'da arama yaparak site hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Site hakkında bilgi vermek istiyorum:

Site adresi: www.anadilim.org
Satış fiyatı: 2.500 YTL
Sitenin acılış tarihi: 2006-06-23
Kategori, sitenin iceriği nedir: Turkce, makale, dil bilim
Gunluk hit sayısı, kaynak link: 500 ile 3.000 hit arası değişiyor. Dileyene epey uzun bir sure kullandığım google analytics verilerini de vereceğim pdf halinde.
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Site tum iceriği ile birlikte satılacaktır.
Hosting dahilmidir: Hayır.
Banlı olduğu sponsor varmı: Hicbir yerden ban yememiştir.
Banlı olduğu arama motoru varmı: Hicbir yerden ban yememiştir.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Zaten GPL bir lisans var.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır yok.

Almaya talipli olan arkadaş isterse yazılımda bir iki ekleme cıkarma da yapabilirim. İletilerinizi bekliyorum arkadaşlar...