İstenen minimum fiyat: 60 YTL
Sitenin acılış tarihi: 19-01-2008
Kategori, sitenin iceriği nedir: Oyun download
Gunluk hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open?login=maxoyunn | Kapalı olduğu zamanlarda duştu bayağı
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tum icerik satılık
Hosting dahilmidir: Dahil
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Arkadaşlar tum sitelerimi satışa cıkardım.Nedeni ise coğu kişinin tahmin edebileceği gibi okul..Lisenin en onemli yılındayım.Zamanında okulda başarılarım olmasına rağmen internete daldım dalalı buyuk duşuş yaşıyorum..Neyse,domain 2008-01-19 tarihinde kaydedilmiştir.Yani 10 ayı var daha.Hosting sponsor idi yarı yolda kalmanıza imkan yok,cunku işini cok iyi yapıyor bana gore ama 3 gundur kapalıydı,gereken acıklamayı aldım.Bu arada 150 uye uctu,sebebini tahmin edebiliyorsunuzdur..Geleceği parlak gorunuyor sitenin..İlgilenemiyorum,tek başıma yaptığım calışma ile buralara getirebildim.Neyse alıcı varsa konu altında veya pm olarak belirtsin.Herkese teşekkur ederim.İyi gunler.Fiyat icin goruşebiliriz.Birkac siteye daha acacağım aynı şekilde,her şeyi anlattım,umarım kimsede soru işareti kalmamıştır.
Maxoyun.info | Satılık Oyun Download Sitesi ..
Site Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Maxoyun.info | Satılık Oyun Download Sitesi ..