HDD Dolumu Yapılır
250 GB : 30TL
320 GB : 35TL
500 GB : 40TL
750 GB : 60TL
1000 GB : 80TL
1500 GB : 120TL
2000 GB : 150TL
Rapid Hesaplar
400 Rapids ====> 10 TL
600 Rapids ====> 15 TL
1000 Rapids ====> 25 TL
2000 Rapids ====> 45 TL
Hotfile
1 aylık 10
2 AYLIK 20
3 aylık 25
6aylık 40
1 yıllık 70
Mega Upload
1 aylık 10
2 AYLIK 20
3 aylık 25
6aylık 40
1 yıllık 70
Omur Boyu Premium 250 Lira
Z Tod
Allelitepass
Naughtyamerica
Blackice
ThirdMovies.com
( Tavsiyemdir İcİNDE 1080 Full Hd Filmler Mevcut)
1 AYLIK 15
2 AYLIK 25
3 AYLIK 35
6 AYLIK 50
1 YILLIK 85
Videosz.com
1 AYLIK 10
2 AYLIK 20
3 AYLIK 25
6 AYLIK 40
1YILLIK 60
Brazzers.com
1 AYLIK 15
2 AYLIK 30
3 AYLIK 45
6 AYLIK 75
1 yılllık 130
Bigasspass.com
1 AYLIK 10
2 AYLIK 20
3 AYLIK 25
6 AYLIK 40
1YILLIK 60
Ztod-Brazzers-Videosz- Bigasspass
***** Siteleridir.Bu sitelerin Ozel Filmlerini İzlemek İcin Bile Premium Gerekiyor Ve Aynı Zamanda Tek Link Olarakda İndirebilioyrsunuz.İstediğiniz Formattaki Videoyu.
İstediğiniz Site Varsa Lutfen Belirtiniz
Rapidshare nedir?[/color]
* Rapidshare, dunyada en yaygın kullanılan ve en cok guvenilen dosya paylaşım sistemidir.
Gunumuz standartlarında nerdeyse sınırsız denilebilecek 4.5 Petabytes web alanına ve 240 Gigabit/saniye bandwidth aralığında bir network altyapısına sahip isvicre merkezli bir bilişim şirketidir.
Dosya indirmek icin uye olmam gerekiyor mu?
* Rapidde dosya indirmede iki turlu sistem vardır. Biri Premium, sınırsız uyelik ki ucretli. Diğeri ise uyeliksiz, sınırlı indirme. Yani ya premium olacaksınız ve karşılığında sınırsız, sıkıntısız, kodsuz download yapabileceksiniz ya da uye olmadan sınırlı download yapabileceksiniz.
Premium uyeliğin avantajları nedir?
* Premium uye olduğunuzda istediğiniz zaman, istediğiniz dosyayı, beklemeden, her seferinde kod ya da şifre girmeden, zaman dolması bekelemeden, dosyayı indirebiliyorsunuz. Rapidshare ile sınırsız film, muzik, dizi, program arşivi oluşturabilirsiniz. Flashget gibi indirme yoneticilerini kullanarak onlarca linki sıralayıp, yatarken pc'yi
acık bırakın kendi indirsin pc' yi kapasın...
Nasıl Premium Hesap Alabilirim?
*Odemeyi nasıl isterseniz oyle yaparsınız EFT, havale, PayPal.
[/b]
Satılan Hesap Neden Ucuz ve Guvenli mi?
*Ucuz olmasının sebebi; alacağınız hesapların rapidshare hesabımdaki puanlarımı kullanılarak acılacak olmasıdır. Puanlarla oluşturulan hesapların normal hesaplardan indirme ve kullanma yonunden hicbir farkı yoktur. Sizde alacağınız hesaplardan puan biriktirerek yeni hesaplar acabilirsiniz.
*Hesaplar guvencem altındadır ve asla calıntı değildir.
* Ortak kullanım gibi bir olay asla olmayacaktır yani bir hesabın birden fazla kişiye satılması sozkonusu değildir. Zaten hesabı alır almaz şifre, kullanıcı adı ve mail adresini istediğiniz gibi değiştireceksiniz ve sizden başka kimse (ben dahil) asla bilemeyecektir.
* Hesaplarla ilgili hic bir sorun yaşamayacağınızı garanti ediyor ve en ufak sorunlarınız icin bile surekli mail-msn desteği veriyoruz.
* İletişim: Ozel Mesaj Atarsanız Yardımcı olurum
Rapid share Premium : 1 Aylık Uyelik : 15 Lira TL
Satışfiyatı, Rapidshare'in kendi sitesinde 17 TL , Turkiye yetkili bayide ise 21 TLolan
Bende ise
1 aylık uyelik 15 Lira !!
(İş Bankasına Havale-Eft Sonrası HesapTeslimi )
(Ptt Online Havale Sonrası Hesap Teslimi )
-REFERANSLARIMIZ MEVCUTTUR-
Soru: RapidShare Premium'un normalden ne farkıvar?
Cevap:
* Dosya indirmenizde gunluk
5 GBsınırı vardır.
* Aynı anda istediğiniz kadar dosya indirebilirsiniz!
* Dosya indirme yoneticisi kullanabilirsiniz ( Flashget, Free
download
manager v.s. )
* İnmekte olan dosyalarınızı istediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman devamettirebilirsiniz.
* RapidShare linkine tıkladığınız anda dosya inmeye başlar, uğraşmassınız!
* Sunucular dolu olduğunda sizler icin fazladan slotlar acılır ve kesintiyeuğramazsınız.
* yuklediğiniz Premium Panelinizden dosyalar asla silinmez!
Kod:
Msn : [email protected] adreslerden benımle irtibata gecebılırsınız.
Referanslarım..
Referanslar
erkangurkan' Alıntı:
1 aylık hesap aldım tavsiye ederim guvenilir bi arkadaş.
Genişletmek icin tıkla ...
kaaha' Alıntı:
Ucretini odedikten sonra hesap sorunsuz bir şekilde anında elime gecti. Teşekkur ederim.
[/size]
Rapidshare nedir?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
* Rapidshare, dunyada en yaygın kullanılan ve en cok guvenilen dosya paylaşım sistemidir.
Gunumuz standartlarında nerdeyse sınırsız denilebilecek 4.5 Petabytes web alanına ve 240 Gigabit/saniye bandwidth aralığında bir network altyapısına sahip isvicre merkezli bir bilişim şirketidir.
Dosya indirmek icin uye olmam gerekiyor mu?
* Rapidde dosya indirmede iki turlu sistem vardır. Biri Premium, sınırsız uyelik ki ucretli. Diğeri ise uyeliksiz, sınırlı indirme. Yani ya premium olacaksınız ve karşılığında sınırsız, sıkıntısız, kodsuz download yapabileceksiniz ya da uye olmadan sınırlı download yapabileceksiniz.
Premium uyeliğin avantajları nedir?
* Premium uye olduğunuzda istediğiniz zaman, istediğiniz dosyayı, beklemeden, her seferinde kod ya da şifre girmeden, zaman dolması bekelemeden, dosyayı indirebiliyorsunuz. Rapidshare ile sınırsız film, muzik, dizi, program arşivi oluşturabilirsiniz. Flashget gibi indirme yoneticilerini kullanarak onlarca linki sıralayıp, yatarken pc'yi
acık bırakın kendi indirsin pc' yi kapasın...
Nasıl Premium Hesap Alabilirim?
*Odemeyi nasıl isterseniz oyle yaparsınız EFT, havale, PayPal.
Satılan Hesap Neden Ucuz ve Guvenli mi?
*Ucuz olmasının sebebi; alacağınız hesapların rapidshare hesabımdaki puanlarımı kullanılarak acılacak olmasıdır. Puanlarla oluşturulan hesapların normal hesaplardan indirme ve kullanma yonunden hicbir farkı yoktur. Sizde alacağınız hesaplardan puan biriktirerek yeni hesaplar acabilirsiniz.
*Hesaplar guvencem altındadır ve asla calıntı değildir.
* Ortak kullanım gibi bir olay asla olmayacaktır yani bir hesabın birden fazla kişiye satılması sozkonusu değildir. Zaten hesabı alır almaz şifre, kullanıcı adı ve mail adresini istediğiniz gibi değiştireceksiniz ve sizden başka kimse (ben dahil) asla bilemeyecektir.
* Hesaplarla ilgili hic bir sorun yaşamayacağınızı garanti ediyor ve en ufak sorunlarınız icin bile surekli mail-msn desteği veriyoruz.
* İletişim: Ozel Mesaj Atarsanız Yardımcı olurum
[/CENTER]
Rapid share Premium : 1 Aylık Uyelik : 15 Lira TL
Satışfiyatı, Rapidshare'in kendi sitesinde 17 TL , Turkiye yetkili bayide ise 21 TLolan
Bende ise
1 aylık uyelik 15 Lira !!
(İş Bankasına Havale-Eft Sonrası HesapTeslimi )
(Ptt Online Havale Sonrası Hesap Teslimi )
-REFERANSLARIMIZ MEVCUTTUR-
Soru: RapidShare Premium'un normalden ne farkıvar?
Cevap:
* Dosya indirmenizde gunluk
5 GBsınırı vardır.
* Aynı anda istediğiniz kadar dosya indirebilirsiniz!
* Dosya indirme yoneticisi kullanabilirsiniz ( Flashget, Free
download
manager v.s. )
* İnmekte olan dosyalarınızı istediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman devamettirebilirsiniz.
* RapidShare linkine tıkladığınız anda dosya inmeye başlar, uğraşmassınız!
* Sunucular dolu olduğunda sizler icin fazladan slotlar acılır ve kesintiyeuğramazsınız.
* yuklediğiniz Premium Panelinizden dosyalar asla silinmez!
Kod:
Msn : [email protected] Msn : [email protected] adreslerden benımle irtibata gecebılırsınız.
Referanslarım..
osmanz' Alıntı:
arkadaş anında işlemi gercekleştirdi hic sorunsuz cokkkk teşkkkuuurrrr.....
edolebron23' Alıntı:
4. alışverişimizide yaptık ve sorun yok aynen devam..teşekkurler..
theyaremylife' Alıntı:
Kesinlikle guvenilir arkadaştır..
defalarca alışverişim oldu..herkese bu arkadaştan almasını tavsiye ederim..
teşekkurler..
(PROMETEUS)
omk556' Alıntı:
1 aylık rapid uyelik aldım teşekkur ederim.
sara_16' Alıntı:
arkadaşdan 1 aylık kontur karşılığı uyelik aldım kendisine tşk ederim. son derece guvenilir bi insan ellerine sağlık diyorum.
ResuL27' Alıntı:
Sağolasın Kardaşım.
conqerant' Alıntı:
rapid aldım ve sorun yaşamadım arkadaşıma yardımlarından dolayı cok teşekkur edıyorum
vcdvdivx' Alıntı:
2. uyeliğimi guvenlik sebebiyle 1 gun gecikmeli istemiştim sağolsun arkadaş hayır demedi 1gun sonra actı ve uyelikte hicbir sorun yok teşekkur ediyorum..
jacksel' Alıntı:
Arkadaştan 1 aylık rapid premium aldım sağolsun parayı yatırır yatırmaz şifreyi hemen gonderdi sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz