Garlex Sarımsak Ozlu Şampuan Ve Saca Faydaları
Dunyanın en şifalı bitkilerinden biri olan sarımsak, saclar icinde oldukca faydalı bitkilerden biridir. Fakat insanların metabolizma ve vucut yapılarının farklı olması nedeniyle; her bitkinin her insanda aynı sonucları vermediğini gozlemleyen ekibimiz; bu şifalı bitkiye 5 bitki, cinko ve provitamin b5 de ilave edilerek garlex sarımsak şampuanın faydalarını daha cok kişide etkisini gosterecek şekilde formulize edilmiştir.
Bilimsel araştırmalarla faydaları kanıtlanmış bu şifalı bitki kolay ve pratik kullanılacak şekilde, kokusu giderilmiş olarak garlex şampuan iceriğinde en yoğun miktarda yer almaktadır. Garlex sarımsaklı şampuan fiyatı; yuksek kalitesine rağmen, sac bakım kurlerine gore oldukca uygun fiyatlarıyla ve pratik kullanımıyla hizmetinizdedir.
Sarımsak Şampuanı 400 ml
Sac Bakım Losyonu 100 ml Hediyesidir!
Şampuanların esas kullanım amacı sacların temizlenmesidir. Sarımsak şampuanı garlexin ise bu ozelliğinin yanı sıra; sac, sac koku ve sac derisini derinlemesine besleyecek, sac hucrelerini guclendirmeye ve yenilemeye, sac uzamasına ivme kazandırmaya yardımcı olabilecek, zengin bitkisel iceriğe sahiptir. Sac dokulmesi, sac bakımı şampuanı olarak kullanılabilen sarımsaklı şampuan garlex, etkili, hızlı uygun fiyatlı olarak hizmete sunulmuştur. Garlex şampuan, bu nedenle sac dokulmesi şampuanları arasındadır.
Sarımsak şampuanı garlex; sarımsaklı şampuanlar icerisinde en zengin iceriğe sahip ve sac bakım losyonuyla birlikte 12 ceşit bitki ozlu iceriğe sahiptir.
Garlex sarımsak şampuanı iceriğinde; en yoğun miktarda Sarımsak bulunur. Sarımsağa ilave olarak Isırgan Otu, Papatya, Avakado, Buğday, Menekşe, Cinko ve Provitamin B5 ilave edilerek; sac dokulmesi nedenlerini ortadan kaldırmaya yardımcı olacak, yuksek performans sağlayacak şekilde zenginleştirilmiş, şampuan ozelliğinden cok sac bakım kurune benzemiştir.

Bu bitkiler uygun miktarlarda kullanıldığı icin etki gucu artmakta, garlex şampuanının icerisine katılması nedeniyle kullanımı oldukca pratiktik hale gelmiştir.

Garlex sac bakım losyonu ise, Adacayı, Biberiye, Mersin, Defne, Papatya ve Isırgan Otu icermektedir… Bu bitkiler birbirlerini tamamlayan ve etki gucunu artıran bitkilerdir. Birlikte kullanıldıklarında yalnız kullanımında alınacak sonuclardan daha etkili, verimlidir.

Nasıl ki insanlar dengeli ve yeterli beslenemediklerinde, vucut direncleri duşer zayıflar ve hastalıklara kolay yakalanırsa; saclarınız da yeterli besini alamadığında oncelikle zayıflar, icten ve dışarıdan gelen olumsuz etkilere karşı direnci duşer. Beslenememe durumu devam ederse saclar kuculur, zayıflar ve sonrasında tamamen yok olur.

Garlex sarımsaklı şampuanın PH seviyesi sac ve kafa derisi PH seviyesi ile aynı seviyededir. Boylece sac derisinin yıkandıktan sonra tahrişinin ve kaşınmasının onune gecer.

Son yıllarda, sarımsağın kozmetik ve hijyen sektorunde kullanımı revac buldu. Bu kimyasal gıda boyası, kimyasal koku gibi maddeler değil, gercek sarımsaktan yapılan şampuan kullanımının kafa derisine ve saca iyi geldiği gerceğinden kaynaklanır. Sarımsak yağının faydaları bilimsel cevrelerde yaygın bilinmekte, sarımsak hapı, sarımsak cayı gittikce yaygınlaşmaktadır.

Sarımsak ozlu şampuan garlexin icerisinde sulfur bileşikleri, vitaminler ve mineraller gibi zengin besin iceriği sac sağlığını korumada ve sacla ilgili problemlerinizin cozumunde onemli, faydalı yardımcıdır.

Doğal sarımsak ozu kafa derisindeki SEBUM uretimini duzenlemede, kepeği kesmede ve sac diplerini ve kokunu korumada ve guclendirmede kullanılır. Son zamanlarda yapılan geniş caplı araştırmalar, sarımsağın sac buyumesine antienflamatuar, antibakteriyel ve anti fungal ozellikler gibi bircok sıhhi faydasını gosteriyor. Araştırmalar, ayrıca, sarımsağın zayıf kan dolaşımını duzene soktuğuna da dikkat cekiyor. Sarımsak sulfrik bileşiğinden dolayı antiseptik ozelliğe sahiptir. Ayrıca Allicatine ve Alicine icerir.

İceriği
Sarımsak:Sarımsak binlerce yıldır sağlıklı olmak adına kullanılmaktadır. 5 bin ile 7 bin yıllık gecmişi olduğu soylenmektedir. Anadolu da sackıran, sakal kıran, kepeklenme, sac dokulmesinde, sac derisindeki mantarlaşmalarda kullanıldığı bilinmektedir. Bilimsel araştırmalarla, sarımsağın dahili ve harici kullanımda cok faydalı bir besin olduğu, keskin sonuclar verdiği kanıtlanmıştır. Aşağıda sarımsağın sıhhi faydalarından genişce bahsedilmiştir.
Isırgan Otu:Isırgan otu sac koklerinde DHT birikimini engeller. DHT hormonu ozellikle erkeklerde ve kadında sac dokulmesinin başlıca faktorlerindendir. Isırganın bu etkisinden dolayı sac daha guclu bir yapıya kavuşacaktır.
Avakado:Avokado yoğun miktarda A vitamini ve protein icerir. Bu maddeler sacın genel gorunumunde parlaklık ve canlılık sağlanması ve dışsal faktorlerin (yanlış sac bakım urunu kullanımı, hava kirliliği vb.) meydana getirdiği yıpranmayı azaltmaya yardımcı olur.
Menekşe:Menekşe saca canlılık verdiği, cildi yumuşatıp ve rahatlattığı bilinmektedir. Besleyici karışımlarla sac dokulmesi icin kullanıldığı da oldukca yaygındır.
Papatya:Stres depresyon gibi sorunlarda rahatlatıcı olarak kullanılması halk arasında yaygın olarak bilinmektedir. Harici kullanımlarda ise, cilt diriliğini korurken saclara parlaklık kazandırdığı, sac renginin acılması ve sac dersindeki kaşıntılar icin papatya etkili olduğu bilinmektedir.
Buğday:E vitamini , B grubu vitaminler yonunden zengindir. Sacın matlaşmasını engellediği gibi uzama surecini aktif olarak desteklemektedir.
Cinko:Metabolizmada bulunan ve yuksek derecede yaşamsal onem taşıyan, sayıları 200′u bulan hormon ve fermentin icerisinde katalizor olarak yer almaktadır. Aynı zamanda lenf hucrelerinin oluşumunu, sac ve tırnak sağlığını, bağışıklık sisteminin korunmasını, gorme, tat alma duyusunun guclenmesini, ozellikle de ureme sağlığı icin onemli bir mineraldir. Cinko elementi vucudumuz icin hayati onem taşıyan temel maddelerdendir. Haricen kullanımında deri ve ozellikle sac uzerinde olan hucreleri yenileyici ve guclendirici ozelliği vardır. Dolayısıyla bir cok kişisel bakım urununun de kullanılmaktadır. Cinko hucre yenilemeyi tetikleyen bir elementtir. Sac ve sac derisi ile ilgili sorunların cozumunde buyuk onem taşımaktadır. Ozellikle kepeklenme, kaşıntı, pullanma, sacta uzamama vb. sorunlarda, duzenli uygulandığında tedavi ettiği bilinmektedir.
Provitamin B5:Sacların sağlıklı bir şekilde buyumesi ve gelişmesi icin gerekli olan en onemli vitamin B grubu vitaminleridir ve ozellikle de Pro vitamin B5’dir. Sacların yapısını oluşturan sistein ve sistin aminoasitlerinin vucutta sentezlendiği duşunulurse; sacların sağlıklı bir şekilde buyumesi ve gelişmesi icin Pro vitamin B5’in dışarıdan alınması gerektiği bir cok kaynata gecmektedir.

Etkileri
Garlex® Sarımsak Şampuanı ve Sac Bakım Losyonu 12 ceşit bitkisel karışıma sahiptir. Bu zengin bitki iceriği sayesinde sac ve sac derisi sağlığınız icin oldukca etkili bir urundur.

Sac dokulmesini onlemek icin yardımcıdır.
Sacların hacim kazanmasına ve guclenmesine onemli rol oynar.
Kok hucreleri olmemiş saclarınızı, kucuk tuycukleri derinlemesine besleyerek tekrar buyumelerine yardımcı olur.
Sac diplerindeki mantarlaşmanın giderilmesi, kepeklenmenin giderilmesine yardımcı etkin maddeler icermektedir.
Saclarınıza canlılık, parlaklık kazandıracak bitkiler ihtiva eder.
Tum sac tiplerinde etkilidir ve kullanılabilir.
Hucre yenilenmesini tetikleyici iceriğinden oturu sac ve sac derisinin yenilenmesine yardımcıdır.
Kan dolaşımını hızlandırır ve sacların icten beslenmesine yardımcıdır.
Sacın uzuma surecine hız kazandırmakta etkilidir.
Sacların yağ ve nem oranını dengelemeye yardımcıdır.
Zararlı guneş ışınlarından koruyucu etkisi vardır.

Kullanımı
İlk kopurtmede normal yıkama yapıp kirlerden kurtulunuz. Garlex® Sarımsak Şampuanı ‘nın icindeki zengin besin iceriğinin sac ve sac derisince emilmesi icin, ikinci kopurtmenizde şampuanı sacınızda 2-3 dakika bekletiniz.

Bu sırada sac koklerine parmaklarınızın yumuşak uclarıyla onden arkaya doğru 10-12 kez masaj yapınız. Bu hareket kan dolaşımını duzenler. Parmaklarınızı daireler şeklinde hareket ettirmeyiniz. Sac kokleri kırılabilir. Sonrasında bolca durulayınız. Bu işlemi ihtiyacınız kadar tekrar ediniz. En son hafif serin suyla durularsanız canlılık ve dirilik verir.

Sarımsak Yağının Ve Sarımsağın Saca Faydaları
Sarımsak binlerce yıldır şifa kaynağı olarak kullanılmaktadır. Sarımsağın bu şekilde tercih edilen bir bitki olması iceriğindeki sac icin hayati oneme sahip zengin besinlerden (sulfur bileşikleri, vitaminler ve mineraller gibi) kaynaklanmaktadır.

Sarımsağın bu besleyici yapısı, sac icin şifalı bitkilerin başında gelmesi Garlex® sarımsak şampuanının da iceriğinde en yoğun miktarda kullanılmasının nedenidir. Sarımsağın sac icin faydası yıllardır bilinmekte ve Anadolu’da sac kıran, sakalkıran rahatsızlığında sacları yeniden cıkartmak maksadıyla ezilerek problemli bolgeye sarıldığı ve yeniden sac cıkartıcı olarak kullanılması yaygın olan bir bitkidir.

Ayrıca icerisinde eser elementler sayesinde sacların dolgunluk kazanmasına, daha hızlı uzamasına yardımcı olduğu bilinmektedir.

Nasıl ki beslenemeyen her canlı oncelikle zayıflamaya, sonrasında olmeye mahkum ise, saclarımızda doğru ve yeterli besini alamadıklarında oncelikle zayıflamaya, sonrasında kuculmeye ve daha sonrasında sadece kok olarak kalmaktadır. Sac dokulmesi olarak bildiğimiz bu durum buyuk olcude sacların ve vucudun yeterince beslenememesi durumundan kaynaklanmaktadır.

Sarımsağın saca faydaları sayılamayacak kadar fazla olduğundan, kozmetik ve hijyen sektorunde kullanımı gunden gune artmaktadır.

Doğal sarımsak ozu kafa derisindeki SEBUM uretimini duzenlemede

Kepeği kesmede ve sac diplerini ve kokunu korumada ve guclendirmede

Zayıf kan dolaşımını duzene sokmakta

Sac buyumesine antienflamatuar, antibakteriyel ve anti fungal ozellikler gibi bircok sıhhi faydasını gosteriyor.

Sulfrik bileşiğinden dolayı antiseptik ozelliğe sahiptir.

Ayrıca Allicatine ve Alicine icerir.

PH seviyesi vucudunkiyle aynı olduğundan, vucut karşı direnc gostermez ve faydası artar.

Kullanıcı Yorumları
Garlex sarımsak şampuanı kullanların paylaştığı sonuclar, sarımsaklı şampuan kullananların sonucları, sarımsak ozlu şampuan kullananlar ve kullanıcı yorumları aşağıdadır. Sizde garlex kullandıktan sonra aldığınız sonucu bizimle paylaşabilirsiniz…

MEVLUT KAYAALP

Oğretmen (38) Kahramanmaraş
ilkonce şuphelerim vardı.Ama kaybedeceğim birşeyde yoktu.Birkacgun kullandım kafamda temra olan kısımları once kepeklendirdi,sonra temralar kaybodu.Normalde kel gorunen bir insanım ama bu şampuanı kullanmaya başlayalı ozellikle on ve ust kısımlarda yoğun tuylenme oldu. Zamanla siyahlaşarak sac seklini aldığını gordum.Resimde gorduğunuz kişi benim 3,5 aylık sonucum.Bu şampuan cok kaliteli,herkese tavsiye ediyorum.KAHRAMANMARAŞ-Mevlut KAYAALP

MİNE BALTA
Oğrenci (18) Eskişehir
Cok guzel bir şampuan,sacım cok dokuluyodu sacımın dokulmesi durdu ayrıca sacım gec uzuyodu artık bu şampuan sayesinde sacım erken uzamaya başladı.
KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM BEN COK MEMNUN KALDIM xD xD

OZLEM ŞİMŞEK

Muhasebe (27) İstanbul
Ben bir turlu işten fırsat bulup bir şeyler yazamadım.Şampuanı ekim 2009 tarihinden beri kullanıyorum. Şampuandan cok memnunum, dokulme durdu kokusu da iyi ve hic sertleşmiyor saclarım. Urunu sunanlara teşekkur ederim…

İBRAHİM ENGUR

Satış Muduru (30) Eskişehir
Oncelikle bu urunu bizimle tanıştıran Garlex yetkililerine teşekkur ederim. Yaklaşık 5-6 yıldır devam eden sac dokulmesi problemim vardı. 2009 yılının Mart ayında bu urunle tanıştığımda şampuana başta tereddutlu olarak yaklaştım. Fakat 5-6 yıkamadan sonra faydasını gormeye başladım. Muzmin hale gelen sac dokulmesi problemim azaldığı gibi saclarımda da belirgin bir kalınlaşma ve guclenme vardı. Hatta bu durum kuaforumun bile ilgisini cekip saclarımın nasıl bu hale geldiğini merak etti. Eminim duzenli kullanımda kelleşmeye başlayan alanlardaki sac koklerini harekete gecirip yeni sac da cıkaracaktır. Benim icin onemli olan sac dokulme problemimin giderilmesiydi. Artık sabah uyandığımda yastığımda bir yığın sac teliyle karşılaşmıyorum. Teşekkurler Garlex…

ORHAN BOZKURT

Pasta Ustası (27) Eskişehir
Eşim sayesinde urunle tanıştım. İlk kullandığımda bana faydası olmaz, boşuna almışsın demiştim. O ısrarla kullanmamı istedi. Israrlar neticesi kullanmaya başladım 2 hafta hicbir değişiklik olmadı fakat 2 hafta sonra kafam kaşınmaya başladı ve surekli kaşınıyordu.Yaklaşık 1 ay sonra kuaforume tıraş olmak icin gittiğimde cok şaşırdı. Sac koklerin canlanmış, bebek sacı gibi tuyler cıkıyor dedi. İnanamadım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Kel bolgede %70 oranında sac cıktı. İnce sac tellerim kalınlaşmaya yeni yeni başladı. Eşime ve urunu uretenlere teşekkurler.

İSMAİL YILMAZ

Asansor Bakımcısı (38) Eskişehir
Şampuanı ilk aldığımda faydasının olmayacağını duşundum. 5-6 kullanımdan sonra sac dokulmemde ciddi bir azalma olduğunu fark ettim. 3 aylık donemden sonra sac diplerimde yeni tuycuklerin cıkmaya başladığını fark ettim. Bu arada saclarım gurleşti. Herkesin kullanmasını oneririm.

ELİFE YILMAZ

Muhasebeci (24) Kastamonu
Merhaba. Saclarım cok uzun zamandır dokuluyordu. Ayrıca son zamanlarda incelmeye başlamıştı. Saclarımı dalgalansın diye yıkıyordum ama nafileydi. Sert ve inceydi. Piyasadaki farklı urunleri uzun sure denedim, fakat istediğim yumuşaklık ve dolgunluk oluşmadı. Kuaforlerdeki ozel kullanılan urunler dışında hic sonuc alamadım. Ustelik cok fazlada para doktum… Doktorların ozel yaptığı maskelere kadar kullandım.
Garlex ile tanışmam şans eseri gibiydi adeta… Sarımsak Ozlu Şampuanın sac problemini cozduğunu duyduğumda cok dikkatimi cekti. Zira sarımsağın sackıranda kullanıldığını duymuştum. Urune hemen sahip oldum. Sac dokulmesini engellediği gibi, dolgunluk parlaklık ve yumuşaklık arkasından geldi. İlk kullandığımda saclarımın sertliği duzeldi. Devamında dolgunluğu gittikce arttı. Uzamayan saclarım uzadı. Alın diplerimdeki minik saclarım kendini belli etti ve artık uzadılar cok kısa zamanda. İlk başta tereddutlerim vardı tabi ama benim icin kacırılmaz bir fırsattı. Saclarımı cok seviyordum. Kendine ve saclarına onem verenler; OZELLİKLE GENC YAŞTA SACLARININ DOLGUNLUĞUNU KAYBEDENLER hic uzulmeyin, ben cok mutluyum, inanıyorum sizlerde olacaksınız. Garlexe Teşekkurler.

A.RASİM YANIKYUREKLİ

Emekli Astsubay (58) Eskişehir
58 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar hic şampuan kullanmamıştım. Sadece sabun kullanıyordum. Kepek sorunum had safhadaydı. Sarımsaklı şampuanı duyunca kullandım ve yıllardır cekmiş olduğum kepek sorunumdan kurtuldum. Bu urunle tanışmama vesile olan arkadaşlara cok teşekkur ederim.

1 Adet 400 ml Sarımsak Şampuanı = 29 TL (6 TL Kargo) (2 Aylık Kullanım)

2 Adet 400 ml Sarımsak Şampuanı = 58 TL (6 TL Kargo) (4 Aylık Kullanım)

3 Adet 400 ml Sarımsak Şampuanı = 81 TL (Kargo Bizden) (6 Aylık Kullanım)

6 Adet 400 ml Sarımsak Şampuanı = 150TL (Kargo Bizden) (12 Aylık Kullanım)

Odeme Ceşitleri;

- Eft&Havale
- Kapıda Odeme
- Paypal

Web sitemiz yakında hizmetinizde... Urunumuz hakkında daha detaylı bilgileri kısa sure icin www.garlexsampuan.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İletişim : [email protected]