Amerikan uretimi zippodur.Orjinal kutusunda ve omur boyu garantilidir.Oldukca şık gorumlu ve dikkat cekici bir cakmaktır.Urunun kullanılmamış olduğuna dair turuncu guvenlik bandı vardır ve alacak kişi ilk defa acacaktır.Ozel bir seridir ve kolay kolay bulunmaz.Kamuflaj desenli krom yuzeyi vardır.

Soru: Zipponun altındaki harf ve sayılar ne ifade ediyor?
Cevap: Her zipponun uretim tarihi altında belirtilmiştir. Harf hangi ayda, rakamlar ise hangi yılda uretildiğini gostermektedir. Daha acıklayıcı olursak A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L sırasıyla 12 ayı temsil etmektedir. Orneğin 8. harf olan H, yılın 8. ayı olan ağustos ayında uretildiğini belirtmektedir. 09 ise 2009 yılında uretildiğini gostermektedir.
Soru: Zipponun uzerindeki turuncu bant nedir?
Cevap: Bu bant zipponun guvenlik bantıdır. Urunu ilk acanın siz olacağını garanti eder.
Soru: Urunun garantisi ne kadardır?
Cevap: Butun zippolar omur boyu garantilidir. Resimde gorduğunuz garanti belgesinde şu ifade yazılıdır: Her Zippo cakmak, fabrikasına geri gonderildiğinde, mekanik acıdan birinci sınıf hale getirilip geri gonderilecektir. Ustelik bu işlem, bir kuruş tamir ucreti alınmadan gercekleştirilecektir. İşte bu ifade Zippo'nun cakmaklarının arkasında nasıl durduğunun gostergesidir.

Urun H 06 serisindedir. Yani Ağustos 2006 uretimidir.

Bundan onceki sattığım zippoya 55 lira fiyat belirleyip 50 liraya elden teslim ettim.Buna aynı şeyi yapmıyorum sabit fiyat 50 lira.Pazarlık yapmaya gerek yoktur.Ankara ici elden teslim yapılır.Ankara dışına yaklaşık 5 lira gibi bir kargo ucreti ile gonderilir.

Odeme şekli : İşbank , paypal , elden teslim.

Detaylı İlan