Yine seninle geldi hayat
Garip Olaylar0 Mesaj
●69 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Garip Olaylar
- Yine seninle geldi hayat
-
20-09-2019, 01:39:38Icim cok aciyor... sadece bu sozu soylememek icin yasayamadigim onca gunumu, paylasamadigim tonca acimi gormeden ve her gece yuregimden damlayan ilik sularla yikadigim icimdeki o mavicocugun sessiz cigliklarini duymadan olmek isterdim... kan damliyor yuregimden ilik ilik.. bu kan yikiyor icimdeki cocugu. yuregimden sizan bu kan yikiyor ask adina umutla ordugum duvarlarimi... simdi icimden bir soz gecsin istiyorum.yuregimin sarkisi olsun..ugruna omrumu, yoluna duslerimi, sevgisine sevdami adayacagim! bir soz gecsin istiyorum sesini hic bir endisenin, hic bir korkunun kisamadigi..ask adina yasanmis, yasanmamis butun umutlarimi baglayacagim, hic bir zaman icinde yolumu bulamadigim bu hayatta yuregimi sere serpe teslim edecegim bir soz gecsin istiyorum... ıcimden tek bir soz yukselmiyor umuda dair sevgili cezmi abi.. dunyevi butun oyunlardan kurtulup sigindigim bu dus bahcemde bir tek cocuk oynamiyor oyuncagiyla.. bir tek cocuk ates yakmiyor.. bir tek cocuk sevdasina sarilmiyor.. yuregimden sizan bu kan, icimde durmadan kacarak, uzerine olu topraklar atarak kapamaya calistigim o boslugu suluyor, buyutuyor. zordayim.. zor yollardayim.. "yine seninle geldi hayat" demeyi cok arzuladigim bir askim var, ama ask adina bana ufacik bir isik yakmiyor! ve etrafimda bu bir kac satiri yazmayip ta konusabilecegim bir tek dost yuz, bir tek yol arkadasi bulamiyorum.. bu yuzden affina siginarak yaziyorum bunlari.. yazdikca rahatlamak,icimdeki negatif enerjiyi sana aktarmak degill amacim.. sadece bilmeni istiyorum. bu hayatta yolunu hicbir zaman bulamayan, icindeki boslugun cigliklarini susturamayan belki benim gibi binler yasiyor.. sadece bilmeni istiyorum.. ıcimden bir tek soz geciyor sevgili ... ıcim cok aciyor..