Mafya Babası Ve Kurnaz Cevirmen
Mafya babası, korkutabildiği kuruluşlardan alacağı haracı toplaması icin sağır ve dilsiz bir tetikci bulmuştu.Tetikci polisin eline gectiğinde, onun fazla bir şey anlatamayacağını duşunuyordu.
Mafya babası, bir sure sonra odemelerde onemli gecikmeler olduğunun farkına vardı ve bunun hesabını sormaları icin iki adamını tetikciye gonderdi.
Giden adamlar, sağır ve dilsiz tetikciyle anlaşamayınca mafya babası onu kendi odasına getirtti ve sağır ve dilsiz alfabesi bilen bir cevirmen buldurdu.
Mafya babasının sorusunu cevirmen, sağır ve dilsiz tetikciye işaretle sordu:
“Paralar nerede?..”
Tetikci aynı işaretlerle karşılık verdi:
“Ne parası?..Benim paradan haberim yok..Hem neden soz ettiğinizi de anlamıyorum…”
Cevirmen mafya babasına dondu ve tetikcinin yanıtını ona iletti:
“Benim paradan filan haberim yok…Hem neden soz ettiğinizi de anlamıyorum”diyor dedi.
Mafya babası belinden tabancasını cıkardı, namlusunu sağır ve dilsiz tetikcinin kafasına dayadı:
“Şimdi son bir kez daha sor bakalım”dedi cevirmene.
“Paralar nerede?..”
Cevirmen, yine el ve parmak işaretleriyle mafya babasının dediklerini iletti:
“Şimdi son bir kez daha sor bakalım”diyor dedi.
“Paralar nerede?..”
Sağır ve dilsiz tetikci kafasına dayalı silahı gorunce daha fazla dayatamadı, paraları sakladığı yeri acıkladı:
“Central Park’ta, Batı 78’inci caddeye acılan kapıdan girince soldan ucuncu ağacın kovuğunda 100 bin doları bulacaktır” dedi işaretle.
Mafya babası, cevirmene dondu ve ofkeyle gurledi:
“Cabuk soyle”dedi.Ne soyledi?
Cevirmen tana tane konuşarak yanıt verdi:
“Dedi ki, ‘Bu adamın ne parasından soz ettiğini bir turlu anlamıyorum…’Ayrıca bir de şunu soyledi:O tabancayı karşısındakinin kafasına dayamak erkeklik değildir…dedi.Ben erkek diye,o tetiği cekebilecek yureği olan adama derim…
Mafya Babasi...
Garip Olaylar0 Mesaj
●59 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Evren
- Garip Olaylar
- Mafya Babasi...