Biliyorsun,gayem sana zarar vermek,seni incitmek,kırıp dokmek değildi.Yılar yılı acı cekmiştim, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters duştuğu halde yanlış şeyler yapmıştın.Acına,yaşam mucadelene ortak olup yureğimi yureğine,omrumu omrune katip seni mutlu edecektim
Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip ,bu sevgiyi yaşamanı istemiştim Yureğim tahtı da tacı da sana vermişti. Yalnız seni istiyordu.Yureğimde kalıp saltanat surmek varken beni sıradan bir şeymişim gibi elinin tersiyle ettin. Cok sevilmek bu kadar kotu muydu?Gercekten boylesine ağır mıydı ki?
Sevgiye hasretim dediğini duşunuyorum da,kocaman bir iğrenc oyu oynamışsın. Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmişsin .Gozum kapalı hayatimi ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım.Yasini seni kazanacaktım,ya da kendimden ya gececektim .
Hem seni kaybettim ,hem de kendimden vazgececektim. Var miydi boyle kimsesiz darmadağın olmak bicare kalmak ,var miydi?
Keşke beni boyle odullendireceğine,hic odul vermeseydin. Onca yureği senin yureğine feda ettiğim halde yureğin kocaman sevdamı alabilecek kadar buyumedi.
Ben de sana buyuk bir sevgiyi vermekte diretiyordum. Bu kadar direttiğim icin beni bağışla... sevmek olumune cesaret, buzdan değil ateşten yurek ister. Adı uzerinde sevdaydı bendeki, zorda sevdayı buyutmek kolay değildi elbet. Butun guzellikleri butun kainatı seni sevmesi icin birine verseydin, yine de bu kadar sevilemezdin. Hic kimsenin yureği benim ki kadar buyuk ve deli olamaz.
Beni kırgınlıklarla celişkilerle, cevabı sende olan bir suru soruyla ve bitmek tukenmek bilmeyen ‘’ keşke’’ lerle bıraktın. Bana onca acı verdin ama yureğim duşman olamıyor. Her gun alabildiğine yanıyor, istesem de istemesem de seni ozluyor seni istiyor.
Yureğimi koparıp atmak mumkun olsaydı hic duşunmeden koparıp atardım. Sevdan beni divane etti, beni asileştirdi, kendime sozum gecmiyor artık. Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım. İlk acım değil ama en buyuk acımsın. Bir limandayım ve senin bindiğin gemi coktan uzaklaşıp gitti. Bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor canımı acıtıyor. Sen yureğimde bir hasret en buyuk ve hic kapanmayacak bir yara olarak kalacaksın. Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın. Yureğimin sarayından seni kovmuyor, tacı da tahtı da sensiz bırakmıyor.
Gonderilmeyen Metup...
Garip Olaylar0 Mesaj
●58 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Garip Olaylar
- Gonderilmeyen Metup...