Bir gun hayatımdan ordururcesine cıkacaksın.ve ben seni hep son gunku halinle hatırlayacağım.seni en guzel halin neydi diye duşunuyorum. Ve icimden bir ses yıllar oncesine goturuyor beni ...
Seni her halukarda icimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en guzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile senin doğal. Benim icin luks olan her şey sana doğal geliyor.
Şimdi yatıyorsundur. Bir sigara yakmış yatağının ucunda yaşadıklarını ve benim sana soylediklerimi ve hatta yaşadıklarının bir hata olduğunu duşunuyorsundur. Kanayan yarayım senin icin biliyorum. Bir hata. Bir yanlış. Oysa sadece sevmiştim seni. Hala aklımın bir ucundan cıkmıyorsun. Son kez cıkmayan olacaksın. Seni asla unutmayacağım. Yerlerde surunup yok olsam, evlenip cocuk sahibi olsan ve adım bir yana, dunyada olduğumu unutsan ben yine bıraktığın yerde olacağım.
Parktaki cocuklara bakıp seni yaşayacağım. Sokup atmam gerek icimden seni. Hayatımın kalanını sensiz yaşamayı oğrenmeliyim. Ve oyle ki hic sızlamamalı icim seni gorduğumde. Sen utanmalı, sen başını eğmelisin. Yaptıklarından utanmalı, iliklerine kadar uşumelisin yazın kavurucu sıcaklığında...
Ama olmaz bunu sana yakıştıramam. Sen bunları yaşamamalı, gormemelisin. Korkma yavrucuğum ben gizli bir koşeden seyreder sonra usulca kaybolurum. Sen hic gormezsin beni. Belki bir gun ortak bir tanıdığımızdan haberlerimi alırsın. Olur da hakkımda kotu bir şeyler duyarsan ne olur kulak asma yalandır mutlak. Senin uzulmen icin soylenmiştir.
İcim yanıyor kimseye anlatamıyorum. Hoş sen bile anlayamadıktan sonra kim anlasın. Bana gulduklerini biliyorum bunu iliklerime kadar biliyorum. Varsın olsun, gulsunler, ben biliyorum icimdekileri. Yorgun bedenimi yıldızlara taşıyacaklar bu benim en mutlu gunum olacak. Sevdiklerimi oradan gorebileceğim. Bir kahve telvesi, bir sigara dumanı kadar yakın olacağım sana. Sana ve sevdiğim tum insanlara.
Son bir sevgi son bir mutluluk yakaladım seninle, belki de cok kısaydı kimileri icin. Nereden bilsinler benim icin bir omre bedel olduğunu. Ben gozlerimde yaşadım bu aşkı ve yine gozlerimde bıraktım umutlarımı. Bunları bir gun okuyacak mısın? Okurken ağlayacak mısın bilemiyorum. Ama beni anlayabilmen icin cok zaman gecmesi gerekiyor belki yuzyıllar. Yalnızları oynuyorum sen bile farkında olmadan. İşte ben buyum, kimsenin istemediği, kimsenin anlamadığı. Anlamak istemediği. Uykuların en tatlısı senin icin olsun canımın ici...
Bir gun...
Garip Olaylar0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Evren
- Garip Olaylar
- Bir gun...