Merhaba arkadaşlar sizler icin piyasa fiyatının yaklaşık olarak yarı fiyatına temin edebileceğim uc adet urunu aşağıda listeliyeceğim. Urunler sıfır Olmakla beraber gumruk cıkış mk. vs olacak şekildedir, yani calıntı malıntı vs değildir orjinaldir yan sanayi değildir. Biraz daha acık bilgi vermek gerekirse urunler gumrukten tarafımdan cekilecektir. Aşağıdaki urunlere sahip olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata gecebilirler. ek bilgi olarak belirtmek isterimki urunler gumrukten cekilecektir Parayı gonderdikten sonra 5 iş gunu icinde urun istanbul icine anında teslim edilir istanbul dışı icin ise ek 1 gun sure istenir. Gumruk mevzuatını bilen arkadaşlar urunun aynı gun icinde cıkmadığını bilirler.

Guven meselesine gelince isteyen herkese acık adresimi kimlik bilgilerimi vs. verebilirim benim icin problem değil. iyinet forumlarında ticarte yaptığım arkadaşlar nasıl bir yapıda olduğumu gayet iyi bilirler. Bu zamana kadar bir cok ikişiden kazık yememe rağmen hic kimseye kazık atmışlığım bulunmamaktadır. İnşallah rabbim o gunleri gostermez.

Niyetim hem sizin kazanmanız hemde benim kazanmam şimdi urunleri listeleme vakti.

PANASONIC VIERA TH-42PV70F 42'' HD READY PLAZMA TELEVİZYON

Piyasa fiyatı : 3.699 YTL
Bendeki Fiyatı 2.000 YTL ( KDV Dahil )

Urun hakkındaki detaylı bilgi cini tıklayın

Toshiba Satellite P100-257 Core Duo T2250 1.73GHz, 512MB DDR2, 60GB SATA HDD, 17'' Notebook

Piyasa Fiyatı : 2.400 YTL
Bendeki Fiyat : 1.400 YTL

Urun Hakkında Detaylı bilgi almak icin Tıklayın :

NOKIA N73 CEP TELEFONU

Piyasa Fiyatı 750 YTL
Bendeki Fiyatı 550 YTL

Urun Hakkında Detaylı bilgi almak icin tıklayın :

Temin edebileceğim urunler Yukarıdaki gibidir.

Teşekkurler.