Eski tabletim donduğu icin ve eski bir Android surumune sahip olduğu icin, Samsung Galaxy Tab e markalı tabletime TWRP kurup yeni bir işletim sistemi kurdum. Tablet gercekten cok akıcı oldu ve kurduğum işletim sistemi olan T560_VIPer_v5.1 Android işletim sistemi cok kapsamlı. Gereksiz hicbir ozellik veya uygulama yok, arayuzu guzel ve bircok ozelleştirme mevcut. Şimdi gelelim asıl sorumuza.

Tabletime kurduğum işletim sisteminden cok memnun kaldığım icin telefonuma da benzer bir işlem yapmak istiyorum. Her cihazın TWRP'si farklı oluyormuş. Casper VIA A1_1 cihazım icin uygun TWRP dosyasını nereden bulabilirim? Ayrıca TWRP kurduktan sonra istediğim bir Android surumunu (orijinal veya Custom) kurabilir miyim? Son olarak bu Custom olan rootlu Android işletim sistemleri guvenilir midir? Ben bir sorun cıkacağını sanmıyorum ve banka işlemlerini telefonum uzerinden gercekleştirmiyorum. Yine de e-posta gibi bilgilerim calınabilir mi? Onerdiğiniz rahat, sade ve guvenilir bir işletim sistemi var mıdır?