Sus anne...Korkularımı yenmem icin onlarla yuzleşmemi bekleme benden.Bırak ben elimde bebeğim,salıncağımda sallanayım...Dizlerim hala onun peşinde koşmalarımdan kanıyor..Bırak,onun adım attığı sokaklara bakıp ağlamayayım...
Bakmak icin değil,gormek icin bakın.Burdayım işte,buyumuş qozuyle bakmayın bana.Oyle olsaydı 'Seni seviyorum'masallarını dinleyip sevgiye ihtiyacı olan bir cocuk misali uykuya dalmazdım...
Beni zorla oraya goturmeye calışma anne...Yine atlayıp boğulamam onun deniz gozlerinde...Dayanamam O'nu sevdiğiyle gormeye.Yıkılıp kalırım orda...Kaldıramazsınız anne...
Haklısın...Buyumuşum anne...Aşık olmuş kucuk kızın...Sol yanımda acı sızım...Sende gordun...Kucukken olum aklıma gelince ağladığım gibi O'nu gormemek icin hıckıra hıckıra ağladım...Lutfen beni yine ağlatmayın anne...
Eğer O'nu gorursen tebessum etme anne...Kalbim qibi donuk olsun yuzun...Beni sorarsada 'En iyi arkadaşını sobeleme oyununda unutmuşsun,saklandığı karanlık kuytudan cıkmıyor.Artık hep sana sırtı donuk olucak!'dersin...Başka bişey deme anne...O benim kumdan kalemi ofkesiyle yıktığını bilmesin...
Bugun tıp oynamayı oğrendik anne...Cok basitmiş...Ve ben O'na sonsuza dek tıp diyorum..Kulağı değil,gururu duysun anne...
Bana acırcasına baktılar..O bana bağırdığında farketmemişim; pembe kurdelem ucup gtmiş ruzgarında...Soylesene anne: Hic vicdan yokmu O'nda?
Bakma oyle anne.Numara yapmıyorum,gozlerimden akan gozyaşının ta kendisi...Siz beni O'nun icin ağlarken hic qormemiştiniz...Ne yaşadıysam kendim yaşadım anne...Dokunmayın,yine kendim silerim gozyaşımı...
Kalbimin ustune elini koy.O'nun Yokluğundan beri hic cıkacak gibi atmadı anne...O masalı okuma...Yalandan gulumsemiştim anne...
Gidiyomusunuz?Tamam,gidin.Ben denizlere damlatacağım gozyaşımı.Ellerimle toplayıp ayaklarıma batan gurur kırıntılarını cope atacağım...Siz diyosunuz:Buyumuşum...Artık aşık olmayacağım...Ama kucuk kalbim dayanamadı...Durdu anne...
Alıntı
Aşık bir kızın annesine haykırışı
Garip Olaylar0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Garip Olaylar
- Aşık bir kızın annesine haykırışı