URUN SIFIR ORİJİNAL KUTUSUNDA 3YIL TURKİYE GARANTİLİ VE FATURALIDIR
Urun başka birisinden alacak karşılığı alınmıştır,kendi kullandığım hdd olduğu icin kapalı kutusunda dolapta muhafaza ediliyor ve kullanılmamıştır.Cihaz 3yıl Turkiye Sony Eurasia garanti kapsamındadır.
Daha onceden Turkiye'de Sony hdd satışı yoktu ancak yaklaşık bir kac aydır Turkiye'de de Sony hdd satışına başlanmıştır ve fiyatı 190-220tl arasında değişmektedir (bkz. Sony satıcıları ve bu urunu satan diğer internet mağazaları) Ben size 40-50tl lik bir ikram yapıyorum
Kendi kategorisindeki cihazlarla kıyaslama yaparken lutfen Sony'ye rakip markalarla ve 3.0usb 7200rpm hızındaki cihazlarla kıyaslama yapınız (Mercedes'te Tofaşta iki araba markası.ikisi de sizin ayağınızı yerden kesiyor ama biri Mercedes diğeri Tofaş.Bilmem anlatabildim mi
3.0usb 7200 rpm,2.0usb 5400 rpm cihazlara gore 10 kat daha hızlıdır ve ısınma yapmaz,arızalanması neredeyse imkansızdır (bilmeyen arkadaşlara bilgi vermek adına soylemek istiyorum..arıza yapma durumunda bu cihazların onarılma/tamiratı mumkun değildir.Eğer elinizde Sony gibi bir firmanın gercek (Sony Eurosia) garantisi mevcut ise cihazın değişimini bire bir gercekleştirirler.
Urun faturası ve garanti belgeleri ile kapalı kutusunda teslim edilecektir.
Fiyat 170tl
Ankara ici elden,diğer illere kargo ile gonderilir.
Diğer ilanlarıma da bakınız,belki işinize yarayacak bir şey bulabilirsiniz