Arkadaşlar merhaba,

Bu konuyu, urun satışlarında tanıtım ve reklam sorumluluğunu aldığım BT Yazılım adına acıyorum.

* Turkiye'de sektorunde 19 yıllık deneyime sahip BT Yazılım, 2 yıllık AR-GE calışmalarından sonra, Turkiye'nin en guvenli 256,215,1024 bit AES algoritmasıyla tum verilerinizin guvenlik altına alabileceğiniz SecurKey'i sizler icin uretti.

Kısa ozelliklerine gecelim hemen!

* Tamamen yerli uretim olan SecurKey, 2 yıllık AR-Ge calışmalarıyla uretildi.
* Kullanımı kolaydır, Tak Kullan ozelliğine sahiptir. ( Gerekli Sistem Ozellikleri )
* Kişiye Ozeldir. Tekrarsız seri numarası her kullanıcı icin bir defa uretilir. Farklı bir SecurKey ile sizin dosyalarınızın calışması veya ulaşılması imkansızdır!
* Alanının en hızlısıdır. ( 5.mS)
* Kişisel kullanımda, kimlik doğrulama amaclı parola ile ulaşım sağlanır ve cihaz icerisindeki chip icinde bu parola saklanır. Kesinlikle işletim sistemi tarafından erişilemez.
* Algoritma anahtarınız yalnızca SecurKey icerisinde saklanır, bilgisayar icerisinde herhangi bir iz bırakmaz. Bu sayede, sadece kendi cihazınız takılı iken bilgilerinize ulaşılabilir.

Urun ile İlgili:

* İncelemeli Patent.
* TSE Belgesi.
* CE Sertifikası.
* Tek Uretici Belgesi.
* Hologram ile Orjinallik Koruması.
* Tum marka tescil ve hakları.

securKEY Nedir?

securKEY ile dosyalarınızı, belgelerinizi, resimlerinizi, muziklerinizi, videolarınızı veya
projelerinizi şifreyen guvenlik amaclı geliştirilmiş bilgisayara USB€™den takılan donanımsal
bir USB anahtardır.

securKEY Ne Değildir?

SecurKEY bir flash değildir ve icerisine bilgi kopyalanamaz ve saklanamaz. Kendi icindeki
şifreleme algoritmasını kullanarak belgelerinizi, dosyalarınızı, resimlerinizi, videolarınızı, vb.
tum dosya tiplerini destekler ve 128, 256, 512, 1024 bit olarak kullanıcı tercihine gore her
dosyaya ayrı şifreleme yapılmaktadır.

Desteklenen Dosya Turevleri :

Gorsel Anlatım:

Gorsel Anlatım Dokumanları icin tıklayınız!

Muşteri Yorumları :

Tum yorumlar resmi satış sitesinde sansursuz yayınlanmaktadır. Tum yorumları okumak icin tıklayın!

SATIN ALMA!

Arkadaşlar, satın alma işlemi tamamen RESMİ SATIŞ SİTESİ UZERİNDEN yapılmaktadır.

Satın Alma Sayfası

İletişim :

Şirket Unvanı: BT YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Sorumlu Kişi: Sefa Bulat
Merkezin Bulunduğu Yer: Gulbağ Mah. Altan Erbulak Sk. (Eski Maya Sk.) No:7/10 Mecidiyekoy / İSTANBUL
Telefon: 0(212) 217 88 89
E-Posta: [email protected]