Merhabalar ;
Kız Kardeşimin Eşi Arabasını satıyor, Bende arabayı bilen birisi olarak Buradan birine nasip olması adına buraya ilan vermek istedim Detaylar ilan'da yazmaktadır Ciddi duşunen arkadaşları bekliyoruz .
İLAN DETAY ;
Oncelikle Belirtmek İstediğim Bir Husus Var Piyasadaki Aracımın Muadili Olan Tum İlanları İnceledim Size Şunun Garantisini Verebilirim Aracım Gerek Bakım Gerekse Ozellik Yonunden Diğer Araclar Yonunden Kusursuzdur. BOYASI, DEĞİŞENİ, TRAMER KAYDI VE KAZASI YOKTUR.
Şimdiye Kadar Ki Tum Bakımları Yetkili Servisde Yapılmıştır. En Son Bakımı Genel Bakım Olup (Ustunden 600 Km Gecmiştir) Fren Balatalarından Silecek Supurgesine V Kayışından Motor Korumasına ve Daha Bircok Parcasına Kadar Kontrol Edilmiş/Değiştirilmiştir. İsteyene Son Bakım Faturasını Da Verebilirim.
Değişen Parcalar İstenirse Bagajda Mevcut olup Alacak Arkadaş Sadece Kontağı Calıştırıp Keyfine Bakacaktır.
Bu arada easytronic sanzıman hakkında birşeyler soylemek istiyorum cok hassas olmak gerekmektedir. Şanzıman Yağ Kontrolu Ozenle Yapılmıştır. Piyasadaki Coğu Aracın Şanzımanın Nasıl Olduğunu Bilemeyebilirsiniz Bu Da Aklınızda Bulunsun.
Aracın sol yan ayna kapağında surtmeden dolayı cizikler mevcuttur . Aracta SİGARA İCİLMEMİŞTİR.
Lastikler Yeni Olup Bridgestone Turanza T001dir. Yedek Anahtarı, Kitapcıkları Mevcuttur.
Son Olarak Aracta Fabrika Cıkışlı OPC Line Govde Kiti Olup (OPC Line On Alt Etek, OPC Line Arka Alt Etek, OPC Line Yan Eşikler, OPC Line Tavan Spoyleri) Orjinal Muadillerine Gore Nadir Bulunmaktadır. Başka Aracım Olduğu İcin Satıyorum. Yoksa Bu Kadar Bakım Yaptırdığım Aracımı Satmak İstemezdim. Arac Garajda Bulunmakta Olup Memur Olduğumdan Hafta İci Mesai Bitiminden (17:00) Sonra Goruşebilirim. Alıcısına Şimdiden Hayırlı Olsun.
***** 30/06/2017 tarihine kadar arac muayenesi yapılmıştır. *****
İlan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hMode=withStandardMode&hideSearchFilter=fal se
Satilik 2008 opel astra dizel 1.3 cdti enjoy
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Satilik 2008 opel astra dizel 1.3 cdti enjoy