Selam Butun Forum iyinet.Com Ailesi Siz degerli Kullanicilarimiza Yeni bi duyuru yapmak istiyorum biz E Ticaret www.avstor.net Ailesi Olarak Siz degerli Muşterlerimizi Bekliyoruz balik avina Silahlara merakı oLanlar www.avstor.net www.fuaravistanbul.com Cokca Odeme Secenekleriyle Siz degerli Kullanicilarimizi bekliyorum Arkadaslar Onceligimiz Siz degerli Kullanicilarimiza Guzel Hizmet vere bilmektir. ve bicok iletisime Sahibiz Aşagiya orneklrini tek tek yazicam.

Odeme Secenekleri - Payu - Kapıda Odeme - Butun Kredi kartlarina 6 7 8 9 Taksit imkaniyla ve %0 Komisyon ile Alişverişlerinizi Yapa bilirsiniz.

iLetisim biLgileri E-Posta [email protected] - sitemizin Sag alt Kısmında Bizimle Sohbet Edin Telefon numaralarimiz : 0(212) 651 55 99

Mesai Saatlerimiz Hafta ici 09:00 - 20:00 (Cumartesi Dahil )

Not : Siparis ettiginiz Urunleri Kargo veya Ozel Kurye Bunyesinde Getirildiginde Lutfen Kontrol Etmeden urunlerinizi Teslim Almayiniz Aksi takdirde Avstor.Net bundan Sorumlu degildir.

Daha fazla urun isterseniz silah vsvs. www.fuaravistanbul.com E-ticaret resmi Sitemize bekliyoruz.

istanbuL avrupa yakasi - Ucretsiz Kargo yerleri - Bağcılar - Guneşli - Şirinevler - Bakirkoy - incirli - Parseller - Halkalı - Başakşehir - Sefakoy - Avcılar Bu yerlere Ucretsiz Şekilde Kargolarimiz vardir.

Amacimiz Siz degerli Kullanicilarimizi Kazanmaktir. Guvenilir av malzemesiyle Alaklı tek adres www.avstor.net dir sizleri bekliyorum.