Oncelikle bu konuyu acma sebebim hangi telefonun daha iyi olup olmaması değil. Bu zaten net bir şekilde ortada. S20 ikisine gore daha iyi. Ancak benim sorum bu değil.

Elimde POCO X3 Pro var. Saatimi ve kulaklığımı Samsung tercih ettim ancak ekosistem niyetim yoktu. Ama hal boyle olunca telefonu da Samsung yapmak istedim, cunku hem kulaklık hem saatte ceşitli ozellikleri kullanamıyorum cunku ekosistem bağlılığı istiyor.

S10 ve S10+ ilanlarına yazdım, coğu kafa kafaya takası kabul ediyor. S20 icin ise uste 2500 TL istiyorlar.

Telefonda oyun oynamıyorum. Kamerası iyi olsun, ekranı iyi olsun, kronik bir sıkıntısı olmasın yeterli. Bataryayı da pek dert etmiyorum cunku telefonu gun icerisinde pek kullanmıyorum.

S10 ve S10+ fiyat olarak ikinci elde yakınlar. İkisi arasından S10+ daha mantıklı geliyor. Hem 0.3 inc daha buyuk, hem batarya hacmi daha buyuk, hem ne kadar kullanmayacak olsam da 8 MP depth kamerası var 2. bir selfie kamerası olarak.

Ama aklımı karıştıran şey ise bu kadar uğraşa giriyorum, girmişken bari telefon yukselteyim diye duşunuyorum. Bu sebeple S20 de kafamı karıştırıyor.

Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.