Benımle uzun surecek olan bir beraberlıge hazır mısın? bu oyle bir beraberlık olacak ki;boyutları sadece şu gorunen alemden ıbaret degıl,belkı de oteler otesınde de surecek olan bır bırlıktelık olacak.
Sana once kendımden bahsedeyım ıstersen.Ben bır gocebeyım,hanı gocebelerı bılırsın,cadırlarını kurarlarken sokup yollarına revan olacakları gunlerı de duşunurler,yuklerı hafıftır,topraga baglanma duyguları yoktur,hele ınsanlara mınnet etme duyguları asla yoktur,cesur ve bırbırlerıne baglıdırlar.
İşte ben de boyle bır gocebeyım,daha dogrusu hayat şartları benı gocebe yaptı bır nevı.Ne bır ulkeye,toprağa ne de bır guzele bağlanabıldım,belki de bır guzele bağlanamadığımdan kendımı hep gocebe hıssettım,bu yuzden yukum hep hafıf oldu,bu yuzden gecici ve fanii şeylere gonul bağlamadım.
Belkı de sen benı bır mekana,zemıne ve yuvaya baglarsın ne dersın?
Hayatta bır takım şeylere tam anlamıyla inandım,aslında kendımı olay ve hadıselerın tam da ortasında yapayalnız buldugumda bu degerlere ınanmam gerektıgını anladım.Once kendı kararlarımı kendımın alması gerektıgıne ınandım,başkalarının verecegı kararlar netıcesı gelen mutluluga,tercıh ettım kendı kararlarımdakı acı ve cılelerı...ama artık kararları beraber verecegız.
beraber verecegımız kararlar netıcesı gelen acılara,ızdıraplara ya da sevınclere var mısın?
Hayat bır bukalemun derısınden bıle daha degısken inan,ve bır haftalık sure ınsan hayatını toptan degıstırebılıyor bunu ben kendı hayatımda yaşadım,bazen zırvedeyken kendımı yerde buldum ve yerdeyken de zırvelere tırmanabıldım ama hayat bıze hangı rolu bıcerse bıcsın bu rollerı layıkıyla oynamaya hazır mısın?
Hırs hayatımda hasaret sebebi olabılır duşuncesıyle dunyevı konularda pek ısrarcı olmadım,bılmıyorum belkı de ya hata ettım ya da bu sozu yanlış yorumladım,aslında boyle yorumladıgım ıcın pişman da degılım ancak,artık dunyada ki iyilik ve guzelliklere de talıbım.
benımle dunyayı avuclarımıza almaya var mısın?
...Ama yine de ruhuma devrışlik ruhu hakim,bakarsın avuclarımda olanı,kalbime yerleştıremedıgımı,bir turlu değer veremedıgımı,bır cırpıda terkederım(bılırım yaparım)işte o anda bile ardına donupte bakmadan peşim sıra gelır mısın?
Sırtımı once ONA sonra sana dayamak isterım,bır ayagım pergel gıbı senın merkezınde olsun ısterım,sırtımdakı bu taşınmaz yuku emanetın ya da taşımaktan acız olduğum emanetı seninle paylaşmak isterım
bu emaneti hakkıyla tasıyabılmemde bana yardımcı olur musun?
Senden cok şey mı ıstedım,bu bahsettıgım şeyler ancak eskı turk fılımlerınde ya da bollywood fılımlerın de mı olur?Cok mu hayalcıyım yoksa,belkı de oyleyım bılmıyorum ama hep yanımda olmanı ıstıyorum,basarımı senınle paylaşmak,kutlamak,huznumu senınle sakınlestırmek ıstıyorum.
Bu dunya da tam anlamıyla mutlu olunur mu?bılemıyorum,belkı felsefı bır tartısma konusu,evet dıyebılırsınız ya da ancak bu dunyada aptallar mutlu olur dıyebılırsınız,...ANCAK eger sen bırtanem,eger sen melegım,eger sen bebeğim yanımda olur ve bu kutsal yuku beraberce son anına kadar taşıyabılırsek hem bu dunya da hem de dıger alemde mutlu oluruz
benımle boyle bır beraberlıge var mısın?