Herkese merhaba. Ben 2019'un sonundan beri Huawei P Smart 2019 kullanıyordum ve telefon artık bozulmaya başladı. Bataryasını değiştirdim mesela. Ama cok eskidi, cok yavaşladı, cok ısınıyor, kullanımı cok zor artık. Dolayısıyla yeni bir telefon almak istiyorum, tercihen Samsung ama mecbur kalırsam başka bir Android de olur. Gecenlerde Samsung S20FE aldım ama kapanma, donma sorunları yuzunden iade etmek zorunda kaldım. Bir suredir araştırma yapıyorum ve kur yuzunden kalitesiz telefonlar bile pahalı olduğundan kafam cok karışık durumda. Kriterlerim: 4-5 yıl beni idare etmesi, ısınma/yavaşlama/donma sorunlarının olmaması, bataryasının uzun sure gitmesi, mumkunse oyunları rahat oynamak. Oyun kısmı olmasa da olur ama ozellikle batarya benim icin elzem. Butcem yaklaşık 8k, mecburiyetten 10-12K'ya zorlarsam cıkarım ama dahası mumkun değil. Yani 12K'yı veren 15-16'yı da verir gibi duşunmeyin, ben veremem. Bana kaliteli bir telefon tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum. Şimdiden teşekkur ederim.
Şu ana kadar cevremden bana tavsiye edilenlerse şu şekilde:
Samsung Galaxy A53/A73/A72/A32 Samsung M serisi Xiaomi Note 9 Pro Google Pixel 6A
12.000 TL'ye tercihen Samsung Android telefon onerisi
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- 12.000 TL'ye tercihen Samsung Android telefon onerisi