Merhaba arkadaşlar kırgızistanda 5 yıl ticaretle ugraşdım kırgızistanın ve orta asyanın enbuyukpazarı Dordoy pazarında kendime ayit bayan giyimi uzerine dukkanım var,bu 5 yılda kırgızistan pazarında bircok tecrubeler kazandım.kırgızistan pazarının artılarını eksilerini ogrendim.kırgızistanda dukkan nasıl acılır hangi urunler daha cabuk satılır.dukan acarken hukiki prosudur nasıl işliyor pazarda kırgızistanlı ların Turklere yabancı dukkan sahiblerine bakışları tum bu mevzuları e-kita imda yazdım.mesela Turkiyeden kırgızistan pazarında dukkan acmak isteyen arkadaşların mutla bu kitabı okumalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.cunku kırgızistan pazarına bir cok teknik ve hukiki bilgileri edindikden sonra işe başlamak girişimcinin işe 1-0 onde başlamış olacak.bu e-kitabı edinmek isteyenler bana mail atsınlar mail adresim: [email protected]
Wahtsap:05318849295 e-kitabim ayrıca gittigidiyorda satıloyor.ekitabin satış sayfasının linkini veriyorum. http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/kirgizistan-ticaret-rehberi-e-kitabi-248443044