An itibariyle son şeklini verdiğim E-KİTAP satıştadır.
Kitap sitenize hit cekmenin birkac yolunu icermektedir. Bu yollardan bazıları eminim bildiğiniz yontemler; fakat kitabın asıl yazılış amacı olan yontemi bilen kişi sayısının ya hic ya da 1-2 kişi olduğunu duşunuyorum. Şimdiye kadar bu yontemle siteme gelen hit sayısı aşağıdaki gibidir:
Mart 2011 ’den 1 Ocak 2012 ’ye kadar
Toplam ziyaretci sayısı: 161.542
Sayfa İzlenimleri: 595.698
Arkadaşlar bu Wordpress Statpress sayac bilgileridir. Yaklaşık 2 ay once fark ettiğim bir şey statpress eklentisi hitleri net olarak yansıtmamaktadır. Yani statpress eklentisi 100 hit gosterirken, başka bir sayac 160 civarı gostermektedir. Yani bu hite ortalama 60k daha ekleseniz yanlış olmaz.
1 Ocak 2012 ’den 20 Nisan 2012 ’ye kadarki hitte sayyac ’tan alınmıştır.
Toplam ziyaretci sayısı: 119,502
Sayfa İzlenimleri: 185,778

Oncelikle sitenize hit cekebilmek icin birkac yol gosterecem. Bunlardan en onemlisi en son gostereceğimdir. Bu yol sayesinde sitemin hitleri gunluk 3-4k arasında seyretti. 1-2 ay sonra 2-3k civarı oldu ve şimdilerde ise 2k olduğu da oluyor, 1k olduğuda. 1k ’nın altına cok nadiren duşuyor.
Ama bu yontemi cok fazla kişi uygularsa yontem işlerliğini kaybedeceği icin kitap sadece sınırlı sayıda kişiye satılacak.
MAKSİMUM 30 KİŞİ.
Bir de wordpress adsense teması calışmam var. Baştan soyleyeyim temayı sıfırdan yapmıyorum. Tema birkac temanın harmanlanmasından, editlenmesinden, duzenlenmesinden ve ayarlanmasından oluşuyor. Yani ortaya bambaşka bir tema cıkıyor.
BU KAMPANYA SONA ERDİ.
Arkadaşlar Wordpress temasını 1 hafta icerisinde bitirmeyi planlıyorum, farklı renk secenekleriyle.
Bu kitabı alan kişilere ADSENSE E-KİTABI ile tema ucretsiz dağıtılacaktır. ADSENSE E-KİTABI temayı alan herkese verilmeyecek olup, temanın yanında ek bir ucretle verilecektir.
Kitap temanın kullanım kılavuzu değil, temayı daha iyi nasıl kullanırsınız ve tema sayesinde nasıl daha cok kazanırsınız ve bazı farklı yontemler icermektedir.
Not: Wordpress Adsense Teması calışmam daha once olmuştu. AdsColour Vol1 ve Vol2 olarak ucretsiz paylaşmıştım. Temalar sade, hızlı ve adsense uyumluydu.
Bu tema Vol3 olarak cıkacak.
MSN ve Mail: [email protected]
SATIŞTA
ADSHit E-Kitap Fiyatı: 40 TL - REFERANS AMACLI SINIRLI KİŞİYE 30 TL.
ODEME YOLLARI: İş Bankası, Ziraat, Şans Oyunları
REFERANSLAR:
SagopaKajmeRap' Alıntı:
Referans amaclı ben aldım teşekur ediyorum bunun icinde
Genişletmek icin tıkla ...
unspoken' Alıntı:
kitapı hemen okudum bitirdim
2. yontem yani esas yontem denilen yontemde orjinal değişik bir yontem. guzel benim aklıma yattı. mantıklı. uygulayacagım ve sonucları burada paylascam ilerleyen gunlerde.
adeministrator' Alıntı:
bir adet, alınmış hemen okunmuştur. icimden wordpress kurasım geldi. teşekkurler ustad. Yeni bir fikir verdin. Bunu kendime uygulayacağım.
adeministrator' Alıntı:
kitap başarılıydı zaten, temayı da bekliyorum sabırsızlıkla.
saglamkazanc' Alıntı:
Kitap ve hediye olarak verilen tema alınmıştır. Kitabı okudum gayet cumleleri dolandırmadan nelerin işe yaradığı acıkca anlatılmış ve kanıtlarla belirtilmiştir. Kitaptaki anlatılanlar kimilerine basit gelebilir ancak uygulandığı takdirde sonuc vereceği kesindir.
Stain' Alıntı:
ucretsiz temayı aldım kitabıda okudum taktikler gayet iyi ilgili bir arkadaş