Adsense ile Gunluk +75$ Kazancının Puf Noktalarını ve Taktiklerini Gun Yuzune Cıkarıyoruz!
Herkese merhaba,oncelikle belirtmeliyim ki bu kitabı fazla kişiye satmayacağım,en fazla 20 kişiye satılacaktır ve belirtmek isterim ki bu konuyu tamamen yardım amaclı acıyorum,yoksa kimseye altın kaynağımın yerini gostermek icin ozel bir caba sarfetmedim. Amacım sadece google uzerinden benim haricimde 20 kişinin daha kazanması ve kazancını artırmasıdır. Gunde yuzlerce dolar kazanıyorsun,neden kitabı bu fiyata satıyorsun diyen arkadaşlar olacaktır muhakkak ki amacım sadece yardım! Kitabı almak zorunda değil kimse,almıyor diye karalamak zorunda hic değil..
Adsense ile buyuk kazanclar elde etmek ve bu kazancları artırmak hepimizin hayali olmuştur kesin. Bu kitapta size gunluk 50-200 USDye kadar adsense ile nasıl kazanacağınız anlatılmaktadır. Ancak unutmayın; bu kitapta yazılanları uygularken kesinlikle zamanınız ve sabrınız olmalıdır. Cunku kesinlikle hic bir emek harcamadan bu rakamlara ulaşmak mumkun değildir. 40 USD sizin icin bir baraj olmalı, bu barajın altında kalmak ya da ustune cıkmak tamamen anlatılanları uygulamaya bağlı olarak sizin elinizde olduğunu unutmayın.
PDF formatında sattığımız bu e-book'un iceriğinde şunlar yer almaktadır ;
İngilizce site ile 1 ay sonra gunluk 10-20 USD arası nasıl kazanılır? Toplam 2 ay sonra bu geliri ikiye katlama yontemleri.
10 Wordpress sitesinden 2 ay sonra nasıl toplamda gunluk 20-75 USD kazanılır? Toplam 4 ay sonra bu geliri ikiye katlama yontemleri.
İngilizce site oluşturmak icin İngilizce bilmeye gerek yok, ucretsiz spinner yontemleri ile İngilizce sitenizi acabilir ve hitlendirebilirsiniz.
Sececeğiniz kategori icin otomatik keyword ( anahtar kelime ) oluşturma yontemleri ve oluşturduğunuz anahtar kelime ile en uygun domaini secmek icin ipucları verilecektir,
Wordpress icin ince ayarlar ve kullanılması gereken pluginler. Ekran goruntuleri ile anlatım.
Wordpress sisteminde en cok tıkı nasıl alırsınız ? En cok hiti nasıl sağlarsınız ve reklam yerleşiminde nelere dikkat etmelisiniz ?
Ucretli ve ucretsiz olmak uzere dizinlere ve arama motorlarına kayıt hakkında bilgiler,
Facebook'tan doğrudan gelen ziyaretciler ( İcerik farketmeksizin )
Youtube videolarınızdan ve paylaşımlarınızdan en aktif ziyaretcileri cekmek icin ozel bilgiler,
Youtube'daki videolarınızı on plana cıkartma ve daha cok kişiye gosterebilmek icin ipucları. Bu videoları web siteniz icin gercek ziyaretciye donuşturmek icin ipucları.
Blog acmak icin hicbir yerde bulamayacağınız Pagerank'ı yuksek ucretsiz blog servislerinin listesi ve kolay yukselmek icin taktikler ve puf noktaları. Ayrıca belirlediğiniz kelimelerde bu bloglarda yukselme garantisi!
Bu e-kitabı nasıl alabilirim ?
E-book'un fiyatı 30 TL'dir.
Aklınıza takılan tum soruları PM gondererek, [email protected] adresine mail atarak ya da [email protected] adresini msn'inize ekleyerek bana sorabilirsiniz. Kitabı aldıktan sonrada tum sorularınıza yine bu yollar ile seve seve cevap vereceğim. Onceki kitap satışlarımdan hala goruştuğum ve destekte bulunduğum arkadaşlar var. Not: Nisan ayı ingilizce niş kelimeler ve kategoriler icin hazırlıklarımız ve calışmalarımız devam ediyor. Cok yakında niş kelimeler icin hazırlayacağımız e-kitabımızı da bu kitabı alan arkadaşlara hediye edeceğiz.
Kitabın tum hakları bana aittir. Aksini legalpara eden varsa pm atsın bana,kanıtlarım her turlu.
Odeme yolları ; Yapı kredi,iş bankası,şans oyunları
Kitabı almak icin odeme yapacak kişiler,pm atarak banka hesap numaraları ve şans oyunları icin uye numaralarını isteyebilirler;
Ardından parayı yatırdıktan sonra kontrol edilir ve istediğiniz adrese mail olarak e-book atılır..
Herkese hayırlı ve bol kazanclar diliyorum..
Sorularınızı PM ile sorunuz,konu altından gereksiz yazışmaları report ediyorum.