Oyuncu koltuğumun oturma kısmı ağrıtıyordu. Hepsiburada uzerinden Visco oturma minderi satın almıştım. 1 ay oluyor yine.

Deneyimlerim:
Artıları:
1) Oyuncu koltuğuma oturunca ağrıyı azalttı. Ama bitirmedi. Atıyorum 10 birim acıyorsa şu an 4 birim acıyor. Yarısından coğu gitti diyebiliriz. Normal koltuklarda bayağı rahat ettirir yine. Ama poponuz uyuşmuyorsa almaya gerek yok yani.
2) Her yerde kullanabilmek: Evden cıkmadan at cantaya bir yere, her yerde kullan. Bir yere oturacakken koy altına kullan. Bank, sinema, araba, okul. Yumuşak ice gomulen bir şey, rahatlığı arttırır.

Eksileri:
1) Cok yuksek. Koyduğunuzda kendinizi yuksekte hissediyorsunuz. Kacak kat cıkılmış gibi oluyor. Koltuğa tam nufuz edemiyorsunuz. Bir rahatsızlık oluştu bende.
Not: Yarın terziye ortadan ikiye kestirecegim yuksekliği azalsın diye.
2) Kucuk olması: Oyuncu koltuğumda oturduğumda 100 birim oturmak icin yer varsa, Visco 50 birim buyukluğunde. Haliyle kucucuk bir koltukta oturmuş hissiyatı veriyor bana. Plastik sandalyeme tam uydu buyukluğu.
Not: Zio Fabric gibi, devasa bir koltuğa kucuk geldi. Normal koltuklar icin buyukluğu yeterli.

Son soz: İkiye kesip yuksekliği azaltıldığı takdirde daha iyi kullanılacağını duşunuyorum. Tek negatif yanı yuksek olması. Poponuz uyuşmuyorsa, pek de gerek olmayan bir şey.