Oncelikle merhaba arkadaşlar. Bu incelememde G29 deneyimlerimim anlatacağım.

Ben bu direksiyonu 3 başlıkta inceleyeceğim:
1-) Drift (direksiyonla cok yaptığım icin ayrı bir başlık acmak istedim)
2-)h-shifterı
3- Pedallar
4- Direksiyonun kendisi

İlk olarak drift:
Ben bu direksiyon setinin yuzde 60nını drifte kullandım. Giriş seviyesi bir direksiyona gore elde gayet rahat kayıyor Force feedbackine dokunmadan kulllanabileceğiniz bir kıvamda bu yuzden cok bir ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Ama şoyle bir eksisi var yaklaşık 1,5 - 2 saatlik bir kullanım sonrası can yakmaya başlaya biliyor derisi ama şu anlık bir aşınma goremedim.

H-shifter:
Shifter genel olarak gerceğe cok yakın ama bazen derisi vites atmanızı onluyor ben bu yuzden derisini cıkartarak kullandım.

Pedallar:
Pedallar genel olarak gerceğe cok yakın en hafifi gaz en ağırı fren ve peddalar demirler (ayrıca altında isterseniz acabileceğiniz iğnelerde bulunuyor)

Direksiyon:
Direksiyonumuzda 19 tane tuş bulunmakta ve gayet yeterli. Direksiyonumuzda Gear (carklı) sistem bulunmakta bazen Force feedbacki fullediğinizde ses rahatsız edebiliyor ama kulaklık takınca cok rahatsız etmiyor. Isınma olarak cok bir ısınma sorunu yaşamadım (ki 3-4 saat kullanmışlığım oldu) direksiyonda canımı sıkan şey direksiyonun Software'ı bazen direksiyonu gormuyor istediğim acıda direksiyonu ayarlayamıyor bazen sok cıkar yapmam gerekiyor. Masaya kurulumu cok basit işkence mengene kullanıyor rahat bir şekilde sok cıkar yapabildim.

Giriş seviyesi icin gayet guzel bir direksiyon ama fiyatı bana bir tık pahalı gibi geldi. Mudavimi olan Thrustmaster'ın T150ye bakabilirsiniz.