_______________________ REFERANS CALIŞMALARIMIZ ______________________

______________________MUTLU MUŞTERİLER _________________________​

SeoBayi' Alıntı:
Arkadaş ilgili bir kişidir, ic optimize ile ilgili bir cok iş verildi SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ALDIM.
( Kişi guvenilirdir. )
Genişletmek icin tıkla ...

gomes3434' Alıntı:
Page Speed optimizasyonu hizmeti alındı. Arkadaşımız son derece ilgili ve konuya hakim yapılanlar rapor halinde tarafımıza sunuldu tavsiyem olur

malponur' Alıntı:
Hizmet cok kaliteliydi, kusursuz tamamlandi.

Arinars' Alıntı:
Uzun suredir calışıyoruz, kendisi gercekten cok nazik bir insan. Kendisine referansım, pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.

Cincincomtr' Alıntı:
Arkadaşın maşallahi var temadaki sıkıntımız buyuktu kac kişiyle gorussek 50 nin uzerine cıkmaz sizin pagespeed skorunuz demelerine rağmen değerli hocam mobil ve destop skorlarimizi zirveye taşıdı. Şaşkınlıkla izlemekteyim. Gonul rahatlığıyla kendisiyle calışabilirsiniz. İş ahlakida gayet yerinde. Tekrardan teşekkur ederiz kendisine

ibrahimdurmus' Alıntı:
Kendisi guvenilir birisidir, Teknonext.net sitem icin iletişime gectim ve hızlı bir şekilde işlemi tamamladı. Acılması uzun suren sitem gayretleri sayesinde bir kac saniye de acılıyor. Kendisi ile gonul rahatlığı ile calışabilirsiniz.

yalnizliklaoldu;1076661037' Alıntı:
iş verildi

superonlinechef;1076714579' Alıntı:
Yeni aldığımız bir site icin calışma alındı gozle gorulur bir fark oluştu ucretsiz olarak da bir kac eksiği de tamamlandı kendısnı tesekkur edıyorum ileri de yine calışacağız gibi