Sermayeniz olmadan yapabileceğiniz En kapsamlı ve en garantili kazanc yontemi.

Bugune kadar forumlarda, yakın cevreme, arkadaşlarıma bir cok kişiye bu imkanı sağladım. Avon temsilcisi oldular gerek kendi urunlerini alırken gerekse satarken gerekse onlarda temsilci yaparak Gercek %100 kazanc elde ettiler ve kazanmaya devam ediyorlar... Ek gelir elde etmek isteyenler, ek kazanc sağlamak isteyenler icin muthiş bir fırsattır...

%100 kazanc sistemi
Avon tarafından hem kendi ihtiyaclarınızı alırken kazanın hemde satarken kazanın hemde alt takımınızı kurun kazanclarınızı katlayın kazanclar kesinlikle kozmetik dunyasının lideri avon tarafından size odenmektedir

En iyi ve en kaliteli urunleri en ucuza alma garantisi, alırken kazandıran super bir kazanc sistemi..
temsilci olun kazanın, kendi takımınızı kurun cok daha fazla kazanın...

dunyanın kozmetik ve guzellik liderleri arasında olan avondan size kazanc fırsatı..
Kendi işinizi kurun,kazanın kazandırın..

kendi kişisel avon alışverişlerinizde %22ile 33 arası katalog ucretinin altında alma garantisini %100

Merak edilenler..

Avon Temsilcisi

Avon Temsilcisi Avon satışı yapmak icin başvuru yapan ve başvurusu onaylanan bay ve bayan farketmeksizin avon urunleri satışı yapan bireylere avon temsilcisi denir.

Avon Kazanc Şekilleri Nelerdir?

Avon Temsilcisi olarak Avon urunlerini dilediğiniz gibi satış yapabilirsiniz satışını yaptığınız urunlerden %33'e kadar kazanma imkanı sunmaktadır.

dunyada tum ulkelerde temsilciler tarafından satışı yapılan Avon guzellik ve kişisel bakım urunleri satışından kazanc sağlayabilirsiniz

Kimler Avon Temsilcisi Olabilir?

Avon Temsilcisi olmak icin 18 yaşında olmak yeterlidir eğitiminiz, işiniz, ikamet ettiğiniz yer farketmeksizin avon temsilcisi başvurusu yapabilirsiniz.

Sermaye gerekirmi.?

Avon temsilcisi olmak ve satış yapmak icin hic bir sermaye gerekmez cunku avon siparişlerinizin odemesini 15 gun sonra dilerseniz kredi kartına taksit imkanı ile yapabilirsiniz. iş bankası kullanıyorsanız ve otomatik talimat verirseniz faturanızın odeme gunu 30 gun olarak uzar..

Avon kataloglarında yer alan fiyatlardan %33'e varan temsilci fiyatıyla urun alabilirsiniz katalog fiyatıyla 100 TL olan bir sipariş size 66 - 70 TL olarak ucretlendirilir.

--------------------------------

Urunleri nerede satabilirim
Avon urunlerini her yerde satabilirsiniz işyerinizde, okulda, esnaflar icin dukkanlarında her turlu satış imkanı oluşturabilirsiniz.

temsilci olduğumda bana yardım edecekmisiniz
temsilci olduğunuzda avon tarafındn her konuda yardım alabiliyorsunuz
merak ettiğiniz herşeyi sorabilir ve yardım alabilirsiniz..
benim tarafımdan temsilci yapıldığınızda cok daha fazla yardım avonun calışma saatleri haricindede alabilirsiniz..

Siparişlerimi nasıl veririm?
Siparişlerinizi ister avonun kendi sitesinden isterseniz avona telefon acarak telefonla sipariş verebilirsiniz veya beni arayarak siparişlerinizi temsilci hesabınıza eklettirebilirsiniz

siparişlerim ne zaman gelir ve kargo ucreti odeyecekmiyim
avona ilettiğiiz siparişler 2 iş gunu icerisinde tarafınıza ulaşıcaktır.
85 tl ve uzeri tum siparişlerinizde kargo bedeli avona aittir.

Nasıl kayıt olacağım
kayıt olmak isteyenlere bir başvuru formu gondereceğim
isim soy isim adres ve telefon yazdıktan sonra kimlik fotokopisi yanında kendinize ait veya oturduğunuz yerde bir başkasına aitte olabilir herhangi bir fatura ile bana geri gondermeniz yeterli olacaktır..

kaydımı sizinle yapmam zorunlumu
hic birşekilde zorunlu değildir..
fakat kaydınızı bana yaptırdığnızda hic bir şey kaybetmeksizin
ek olarak size cok daha fazla detaylı bilgi benim tarafımdan verilir.

size her bir konuda bilgi - destek vererek size bu işi en iyi oğretebilecek kişiler arasındayım

-----------------------------------------------------------

Avona kayıt oldunuz kazanc kapılarınız acıldı..

Size bu adımdan sonra oldukca guzel miktarlarda kazanmanıza extra olarak yardımcı olacağım ve kendi alt takımınızı kurmanızda size cok detaylı bilgiler vereceğim

Kendi alt takımınızı oluşturmanız
alt takım - alt temsilci kayıtlarınız, kazancları , komisyonları hakkındada geniş bilgi vereceğim

alt temsilciler kayitlayabilir, alt temsilci kayıtlarındanda para kazanabilirsiniz.
ek olarak alt temsilci kayıtlarınızın yapacağı satışlardanda komisyon kazanabilirsiniz..
Bu eğitim adımları size temsilci olduğunuzda şahsen benim tarafımdan yapılacaktır..

bana yakın olanlara kendim gidip birebir eğitim vereceğim
bana uzak olanlara ise telefonla arayarak satışlarınızı nasıl duzelteceğini daha fazla nasıl kazanabileceğini anlatacağım

--------------------------------

Avonun bir calışanı değilim.

hic bir takım oncusune bağlı olmadan
direk bolge sorumlusunun kaydı ile bu işe başlamış
temsilci olarak başlayıp takım oncusu olan ve alt takım liderlerine sahip olan, eğiten, oğreten ve satışlarına katkı sağlayan birisiyim

benim tarafımdan temsilci olanlar
sesli goruşme aramaların tamamı bana ait olarak her konuda
bu işte gercek profesyonel birinden yardım alabileceksiniz..

kayıtlarınızı hemen şimdi almaya başlayabilirim

Konu altından form isteyin size ulaşalım

kayıt olmak isteyenler bana pm ile adreslerini isim soy isim ve telefonlarını gonderirse sevinirim...

forumda uyeliği olmayanlar msn adresimi ekleyebilir [email protected]