Merhaba arkadaşlar ben programcıyım ve ben ilk okul ya da lise oğrencileri icin ingilizce eğitim programı yazdım. Programın iceriği daha cok ingilizce zamanlar ve cumle cevirisi ile ilgili bunun yanı sıra testlerde var 4. sınıftan 8. sınıfa kadar. Ayrıca oğrenci ingilizcede bir zamanı oğrenmek istediğinde o zamanla ilgili ozneyi yuklemi ve zamanı sectiğinde program otomatik oğrencinin sectiklerine o zamana uygun cumleyi hazırlıyor. Ayrıca o cumlenin nasıl kurulduğu hakkında bilgi veriyor turkce cevirisini yapıyor ve o zamanla ilgili bir video slayt gosterisi sunuyor. Programın ozellikleri bunulada sınırlı değil test cozebiliyor kac doğru, yanlış, net hepsini hesaplıyor ve verdiği cevapların altında da cevap kağıdını gosteriyor. Sonra diyelimkicozmek istediği test excell dosyasında ve işaretleme yapamıyor o excell dosyasını benim yazmış olduğum iingilizce eğitim programına atıp işaretleme yapabilir yazıcıdan cıkarabilir. Programın bunun gibi daha cok ozelliği bulunmaktadır. Satın almak isteyenler [email protected] hesabıma mesaj atabilirler. Ya da konuya cevap olarak yazabilirsiniz tabi.