Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda yaygınlaşan hastalıklardan dolayı doğal urunlere talep arttı. Satışını yaptığımız cam kozalağı receli ve şurubunu sizlerin de faydalanması adına buraya acıyorum. Cunku bazı yerlerde gercekten yuksek rakamlara satışı yapılıyor. Urunu memlekette odun ateşinde kazanlarda yaptırıyorum dileyene kargo yapabilirim veya İstanbul ici elden teslim edebilirim. Faydalarını internette de araştırabilirsiniz. Etkisini goren cok sayıda insan mevcuttur, kendimde kullanıyorum. Şurup şekersizdir biraz acımsı tadı vardır. Recelimiz tatlıdır genel olarak kahvaltılar icin tercih ediliyor.

Cam kozalağı Faydaları Şurubu Nelerdir?
Astım ve bronşit gibi hastalıklarda tedavi edici etkiye sahiptir. Akciğerlerin temizlenmesine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini guclendirir, vucudu hastalıklara karşı korur. Mikroplara karşı vucudun dinc kalmasını sağlar. Metabolizmayı duzene sokar, uyku sorunlarının ustesinden gelir. Kozalak şurubunun sakinleştirici etkisi vardır, stresli anlarda tuketilebilir. Oksuruk ve balgam gibi sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olur. Kullanımı: Sabah ve akşamları ac karna 1 yemek kaşığı kadar tuketilmesi tavsiye edilir. Buz dolabında muhafaza etmenizi oneririz.

Cam kozalağı Receli

425 cc 25 tl dir.
660 cc 35 tl dir.

Cam Kozalağı Şurubu

425 cc 25 TL dir.

Memnuniyet yorumlarımız.

https://www.facebook.com/dogalmagaza/posts/180491137048437