Marvel Sinematik Evreninin yuzlerinden biri haline gelen, Thor rolune onun sayesinde başkasını yakıştıramadığımız, aksanıyla bizleri her filminde ekrana kitleyen Avustralyalı yıldız aktor Chris Hemsworth, hayranlarını uzecek bir haberle karşımıza geliyor.
National Geographic ’in yayınladığı Limitless ’ın Chris Hemsworth ile cektiği bolumde unlu oyuncu, Alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu oğrendi. Tabii program vesilesiyle bizler de oğrenmiş olduk.
Chris Hemsworth, ailesiyle zaman gecirmek icin oyunculuğa ara veriyor National Geographic ’in cektiği ve Disney+ platformunda yayınlanan Limitless serisinin son bolumunun konuğu Chris Hemsworth oldu. Programda konuşan Hemsworth, durumla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Sahip olduğum genler, onceden belirleyici fonksiyona sahip değiller.”
Yani bu, Hemsworth ’un kesin olarak Alzheimer olacağı anlamına gelmiyor. Ancak kendisinin genetik zincirinde biri annesinden biri de babasından olmak uzere iki adet APOE4 geni kopyası bulunuyor. Bunlar da Alzheimer riskini arttırıyor.
Unlu aktor, bu haberi almasının uzerine biraz oyunculuğa ara vermek istediğini belirtti: “Limitless ’ın cekimlerini bitirdik, kontratım olan diğer işleri de tamamladım. Bu haberle birlikte de bende bir ara verme durtusu belirdi. Artık eve gidip cocuklarımla ve karımla olmak istiyorum.” Siz ne duşunuyorsunuz? Duşuncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lutfen unutmayın.