Herkes dunyayı duzeltmeye calışıyor. Ya kendimiz. ????
Bu muthiş motivasyon yazısını mutlaka okuyun!!!

Adam, bir haftanın yorgunluğundan sonra pazar sabahı kalktığında butun haftanın yorgunluğunu cıkarmak icin eline gazetesini aldı ve butun gun miskinlik yapıp evde oturacağını duşundu.Tam bunları duşunurken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna soz vermisti bu hafta sonu sinemaya goturecekti ama hic dısarıya cıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttıgı dunya haritasi gozune ilişti. Once dunya haritasını kucuk parcalara ayırdı ve oğluna “Eğer bu haritayı duzeltebilirsen seni sinemaya gotureceğim” dedi sonra duşundu; “Oh be kurtuldum en iyi cografya profesorunu bile getirsen bu haritayı akşama kadar duzeltemez.” Aradan on dakika gectikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve “Baba, haritayı duzelttim artık sinemaya gidebiliriz” dedi. Adam once inanamadı ve gormek istedi. Gorduğunde de halen hayretler icindeydi ve bunu nasıl yaptıgını sordu. Cocuk; “Bana verdigin haritanın arkasında bir insan vardı.