30 derece sıcaklıkta uşuyen bir insanım artık yazı yazamıyorum, elim kalem tutmuyor karanlıkta bile goren gozlerim artık ışıkta bile secemiyor; diyorsa bir insan korkarım artık yaşamaktan.... Okuduğumda cok etkilendim meleklerim inşallah sizlerinde hoşuna gider...

BENDENSİN

30 derece sıcaklıkta uşuyen bir insanım artık yazı yazamıyorum, elim kalem tutmuyor karanlıkta bile goren gozlerim artık ışıkta bile secemiyor.ağlamaktan yoruldu gozyaşlarım nefessiz kalmak daha da beter suklum puklum dolaşan bedenimi bir araya toplamak yada toplamaya calışmak zaman denilen her anı dahada zor ..kahrediş senfonilerinde cılgınca ağlamak bile unutturmuyor bana bakışını..benim icin soledigin aşk hitaplarını..sadece sen ara beni diye tembihledim butun arkadaşlarıma beni aramamalarını nedenini araştırıp beni uzmek istememelerinden olsa gerek daha cok uzuldum olanlara..neden ben diye sormalarım gittikce arttı tanrıya her yakarışımın cevabı yağdırdığı bir tutam yağmurla son buldu..hayalerimi almaya bu kadar yakınken sen benim umutlarıma sarılmam daha cok acıttı..şimdi boş bir odada seni yazarken sozlerim calan şarkıyı bile duymuyorum..her zamanki gibi yine sana odaklandım hayatımın anlamısın biliorsun..cektiğim her fotoğrafta yanımda ruhunu goruyorum bendesin biliyorum cunku bendesin bendesin diyorumm