başkasına giden sevgili giden sevgili resmi resimleri insan resimleri
Ardına bakmadan giden sevgili; başlık bile pskolojikmen insanı yıkmakta... Meleklerim gidenin arkasından ağlanmaz derler ama insan cok sevdiği zamanda cok koyuyor... Ardına bakmadan giden sevgili... Yaşanamamış aşklar en buyuk aşklardır...

Karmaşık sokaklarda tarifsiz mekanlarda,zamanlarını kaybetmiş dakikalarda ararken seni
cok yakınımda olduğunu fark edememişim .Bir nefes kadar yakınımdaymışsın hep, bir otobus mesafesi kadar zaman varmış aramızda.
Ben metroda okuluma giderken cama yaslanıp cama cıkardığım buhar kadar yakınımdaymışsın da ben gorememişim seni.
Fark edememişim affet.
Koni kafalı cocukların o cok beğendikleri “counter”ı oynarken hissettikleri heyecan kadar yanımdaymışsın.Karanlık sokaklarda yağmuru seyrederken seni dinliyormuşum ama haberim yokmuş.Ne talihsizlik!
Seni keşfedememek ,seni daha once kurtaramamak duşuncelerini saran kalabalık yalnızlığından.
Şimdi sen soyle sen niye fark edemedin beni,seni ararken gozlerimin yaydığı ışığı nasıl oldu da fark edemedin .Ama gec değil sevgili. hic bir şey icin gec değil.
Mutlu olabilirsin; yılların,zamanın ocunu alabilirsin..
Değişik suruncemeler icinde fokurdayan duşuncelerini rahat bırak sevgili,ayrılığı duşunmeyi bırak !
Bundan sonra ben varım,benden başka bir şey duşunmesin gozlerin.Kulakların sesini duymasın başka tenlerin.Sokaklar boşken senin icin soylediğim şarkıları duy sevgili hic biri umutsuz değil, hic biri ayrılık kokmuyor yada korkmuyor.
Duşuncelerim senin olsun, kalbimi sana veriyorum. Urkek bedenimin yaydığı heyecan da sadece senin icin!Eğer titriyorsam kollarında bil ki seni ozlediğimden.
Seni hissettiğimden, seni gormediğim anların acısını cıkarttığımdan .
Şimdi sen soyle sevgili, sen hisset beni.
Sence yalan mı bakıyor gozlerim yalan mı konuşuyor sozlerim?.
Hayır asla değil, asla yalan değil.
Bu cok farklı,sen yokken seni duşunmediğim bir anım bile yok! “Acaba şimdi ne yapıyor” bakışlarım gittikce arttı.Bakışlarım konuşuyor anlamalısın,anlayacaksın.
seni neden tariflere sığdıramadığımı anlayacaksın.
Cunku bu senin hakkın. Ama n’olur cok gec olmasın sevgili. Ben olmeden yada başkasına donmeden.
doğada kaybolmaya yuz tutmuş duyguların varlığından,buyuklerin o hic vazgecmedikleri adaletsizliklerinden ve insanların kotuluklerinden hic korkmadan tum hissettiklerim.
ve tum benliğimle sendeyim.
Sevgili, arkasına bakmadan giden sevgili,inan seni hep seveceğim...