Adam yorgun argın eve donduğunde 5 yaşındaki cocuğunu kapının onunde beklerken buldu.
Cocuk babasına,
"Baba bir saatte ne kadar parakazanıyorsun" diye sordu...
Zaten yorgun gelen adam, "Bu senin işin değil" diye cevap verdi.
Bunun uzerine cocuk
"Babacım lutfen, bilmek istiyorum" diye usteledi.
Adam "İll da bilmekistiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi. Bununuzerine cocuk
"Peki bana 10 milyon borc verir misin" diye sordu.
Adam iyice sinirlenip,"Benim senin sacma oyuncaklarına veyabenzeri şeylerine ayıracak param yok. Hadi,derhal odana git ve kapını kapat" dedi.Cocuk sessizce odasına cıkıp kapıyı kapattı.Adam sinirli sinirli
"Bu cocuk nasıl boyle şeylerecesaret eder." diye duşundu. Aradan bir saatgectikten sonra adam biraz daha sakinleşti vecocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını duşundu, "Belki de gercekten lazımdı"...Yukarı cocuğunun odasına cıktı ve kapıyı actı... Yatağında olan cocuğa,
"Uyuyor musun" diyesordu. Cocuk "Hayır" diye cevap verdi... "Al bakalım, istediğin 10 milyon. Sanaaz once sert davrandığım icin uzgunum. Ama uzun ve yorucu bir gun gecirdim" dedi... Cocuk sevincle haykırdı,
"Teşekkurler babacığım"...
Hemen yastığının altından diğer buruşuk paraları cıkardı. Adamın suratına baktı ve yavaşca paraları saydı.Bunu goren adam iyice sinirlenerek, "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?. .. Benim, senin sacma cocuk oyunlarına ayıracakvaktim yok" diye kızdı...
Cocuk "Param vardıama yeterince yoktu" dedi ve yuzunde mahcup bir gulucukle paraları babasına uzattı; "İşte 20 milyon... Şimdi bir saatini alabilir miyim babacım?..."
babamı istiyorum!
Garip Olaylar0 Mesaj
●50 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Garip Olaylar
- babamı istiyorum!