24 Yaşındaydı...
Okulunun en başarılı oğrencisiydi.Oyle cok iş teklifi almıştıki yaşamını,başarılı ve zengin bir iş adamı olarak gecirmesi garantiydi.Kendisini herkesten ustun gorurdu,kimseyi beğenmezdi.Arkadaşları onun kırıcı olduğundan yakınırdı hep. AŞK onun icin ayak bağıydı birini sevmenin duşuncesi bile itici gelirdi.Bir sabah kendini kotu hissetti,soluğu hemen doktorda aldı.Test ustune test yapıldı ve teşhis kondu. KANSER...Doktor sadece birkac aylık omrun var dediğinde inanamadı.Oysa neler bekliyordu hayattan.Eve kapandı kimseyle goruşmuyordu.Bir gun televizyon izlerken bir soz dikkatini cekti.Filimde bir kadın kendisini terk eden sevgilisine (En Buyuk Mutsuzluk Sevgisiz Bir Hayat Surmektir) Bundan daha kotusude bu dunyadan sevdiklerine(Seni seviyoruM) demeden gitmek diyordu. Televizyonu kapattı ve duşundu,bugune kadar hic kimseye (Seni Seviyorum) dememişti ve bunu soylemek icin o kadar az zamanı kalmıştıki.Fırladı yatağından,banyoya koştu gunlerdir kesmediği sakalını kesti.En guzel kıyafetlerini giyindive dışarı cıktı once okuluna gitti.Dersin ortasında sınıfa girince hem oğretmeni hemde arkadaşları şaşırdı.izin istedi oğretmeninden bir kac şey soylemek icin.
Yıllarca sizinle birlikteydik dedi.Ama ben hic birinizle yakın olmadım.Coğunuzu kırdım,aşığıladım lutfen beni bağışlayın.Sizi seviyorum sizi cok seviyorum.Okuldan cıktığında oylesine rahatlamıştıkikendisi bile şaşırdı.Demek bu kadar kolaydı .Demek boylesine sihirliydi.O Seni Seviyorum.Sozu yeniden eve dondu Annesi,Babasıve kardeşleri onu cok merak etmişlerdi ve her yeri ayağa kaldırmışlardı.Neredeydin diye sorduklarında(Sevginin Kucağında) yanıtını verdi.Babasına,Annesine ve Kardeşlerine tek tek sarıldı hepsine yuzlerce kez Sizi Seviyorum dedi.Sonra kağıdı kalemi aldı eline ve şunları yazdı.
İnsanlara Seni Seviyorum demek icin olumu beklemenize gerek yok şimdi hemen şimdi başlayabilirsiniz.Başlayınki hayatınız guzelleşsin,zenginleşsin.Hem şimdi başlamasanız bir daha soyleme şansınız hic olmaya bilir.Ertesi gun onu zor bir gorev bekliyordu.Bu yazdıklarını o kısacık surede bulabildiği her adrese gonderecekti.
Yatağına uzandı ve acılarına rağmen yaşamında hic boylesine huzurlu uykuyaa olume daldı
sevgisiz 24 yıl!
Garip Olaylar0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Garip Olaylar
- sevgisiz 24 yıl!