Guneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gonulleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni ozlemek geliyor icimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yureğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yureğimin derinliklerinden kopup gelen artcı şokları anlatmak ve toprağı alnından operken yağmur taneleri,tum banliğimle sana yağmak istiyorum...

Bu gece dudaklarımdan dokulen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yururken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ucra koşelerine seni yazıyorum.

Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gonlumun sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde doktuğum gozyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz gecen bomboş hayatı...

İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yureğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve uşuyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gozyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.

Bu gece yağmurla beraber gozyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Suzulen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gozlerin,gozlerimin icine bir kez daha değseydi ve tebessumunden bir gul acsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir omure değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yureğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda...

Bu gece gozyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gokyuzunde...

Ve gokyuzu yureğimde..........