Dun, Ubuntu'yu Windows 8 ile birlikte yuklemiştim sorunsuzca. Daha sonra ekran kartı driverlarımı yuklemeye calışırken, .run dosyası olduğundan calışmıyordu, Notepad gibi bir uygulama acılıyordu. Onunla uğraşıyordum, ve terminale bir kod yazdım, daha sonra şu kodu girdim:

sudo reboot

Bundan sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı, boot menusunden Ubuntu'yu tekrar sectim. Karşıma bir hata cıktı, hata low-screen moduydu. Ne yaptıysam olmadı, sinirlenip Windows Disk Yonetiminden Ubuntu icin ayırdığım alanı sildim. Daha sonra Ubuntu'da rahat olduğum kadar Windows'ta olamadığımı fark ettim. Bunu sonuncunda tekrar dual boot yapmak zorundaydım. Cok onemli bir program var, ve maalesef o Ubuntu'da yok. O yuzden dual boot yapmak zorundayım. Herneyse, kurmaya calıştığımda "Windows 8 ile birlikte yukle" gibi bir secenek yoktu. Bu neden olmuş olabilir ? Tekrardan nasıl Ubuntu ile Windows'u beraber calıştırabilirim ? Şimdiden teşekkur ederim zamanınızı ayırıp konuyu okuduğunuz icin.

NOT: Ekran kartı driverlarını yuklemeye calışırken NVIDIA icin değil AMD kodunu girmişim. Sonra kaldıramadım o driverı. Hep low-screen modunda calışıyordu. Bir şekilde girebilsem bile cozunurluk cok duşuktu.