Başlıktada bahsettiğim uzere aktif olarak kullandığım "Teclast X80 PRO (E6e9)" tabletimde normalde hem Android hem de Windows işletim sistemi yuklu iken Android stabil olarak calışmadığı icin ve Windows tarafındaysa depolama alanı sıkıntısı cektiğim icin Android işletim sistemini tamamen kaldırdım. Ancak Windows uzerinde şu anda neredeyse hicbir ek yazılım yuklu olmamasına rağmen 32 GB olan depolama alanı tamamen dolu gozukuyor. Bu durum son zamanlarda canımı sıkmaya başladı ve ben de Ubuntu işletim sistemi yukleyerek bu durumun ustesinden gelebileceğimi duşunuyorum ama suruculer konusunda sıkıntı cekebileceğimi duşunduğum icin oncelikle forumda benden daha bilgili kişiler olduğundan dolayı sorma gereği duydum. Bilen arkadaşlar sorumu cevaplarsa sevinirim veya Ubuntu yerine kullanabileceğim alternatif bir işletim sistemi onerebilirsiniz. Her neyse cok uzattım surucu ve optimizasyon sıkıntısı ceker miyim ya da Ubuntu olmasa da yerine kullanabileceğim stabil bir işletim sistemi onerebilir misiniz?